Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
Разочарована съм, щото никъде не видях тая непобедима Кобра, която самият Кубрат ни обеща (на отвратителния си немски).

След всичките измъквания ножът опря до кокала и се видя ясно кой е по-добрият. Да те бият по точки може и да е късмет, да те нокаутират в 5-ти рунд не е. Това, което боли, и това, което наистина ми скапа вечерта, е путкенският начин, по който Кубрат прие загубата. Постъпи като мъж, бе, стани и кажи "не бях достатъчно добър, ще тренирам по-здраво и ще се върна за реванш".
Може да си сравнително образована, обаче не виждаш отвъд това, което е директно пред очите ти. За

Кубрат съм го виждал май един единствен път на живо, с брат му съм си говорил обаче. Ще говоря за Тервел, вярвайки че това, което е за единия, важи в огромна степен и за другия. Беше миналата година на едно благотворително събитие, дали е дал по-малко от мен или 10 пъти повече, не знам, няма и значение. По начина, по който говори и се държа спрямо мен - определимо само с една дума - земно, човек, който си знае мястото и положението, лесно можеш да прецениш що за личност е, дори от един разговор (приемаме за целите на дискусията, че не се е преструвал). Точно в България това е изключително рядка комбинация, още повече за хора в неговото положение. Болшинството хора в България са адски завистливи и се мъчат да дърпат назад всеки, който е пред тях, защото не могат да го настигнат. Е, помисли си за ситуацията на Кубрат - след най-тежката загуба в кариерата си (и единствена) да намери сили и достойнство да благодари на всички българи в залата, макар че вероятно са били малка част от всички присъстващи. Тези българи, от които вероятно никой не му е помогнал с каквото и да е докато стигне до битката за световната титла. Лично на мен би било прекалено криво, за да давам каквито и да е интервюта. Ще ти кажа аз как се чувствам, когато съм в България - повечето ми сънародници ( направо почти всички) са изпаднали в една бездънна яма и мразят всичко и всички. Но най-много мразят себе си, но обвиняват другите заради това. Забележителното е, че не правят нищо, за да променят дори себе си, да не говорим да променят останалите. Бърза справка - Григор Димитров - лигав и адски противен типаж. Някога казвал ли е колко се гордее, че е българин? Не коментирам дали наистина има причини да бъде.

Не си разбрала Кубрат и какво е искал да каже след мача. Да, дори и аз мога да кажа, че немският му е зле и не е интелигентен човек. Показателно е как по време на интервюто повтори 35 пъти "продължаваме напред". Но Пулев никога не е претендирал да бъде професор и точно защото е земен и не се изхвърля го уважавам много. Той призна, че е загубил честно и не търси оправдания, просто не по начина, по който ти си очаквала да го направи. Искаш ли да ти кажа една тайна - никой, който е адски добър в нещо и се стреми да бъде най-добрият, включително и аз, никога няма да признае публично и изцяло чуждото преимущество. Да, пред баща ми, най-добрия приятел или дългогодишно гадже, може би. Никой топ мениджър или състезател не си признава с удоволствие грешките, още повече шампион. Кубрат мъжки си призна, че оправдания няма и е загубил. Толкова. Направи справка с български национален треньор по футбол след загуба - "не се организирахме в защита", "пропиляхме своите шансове", "съдията свири всичко спорни ситуации в тяхна полза". Да, не разбирам от бокс, но е ясно, че Кличко надигра по всички показатели Кобрата - на мен ми направи впечатление как по време на клинч само нашият удряше, не знам дали е позволено. А за говоренето преди мача - убеден съм, че Кобрата е вярвал, че е по-добрият боксьор. И това е една от причините да бъде толкова добър.