- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Обичам я много,но тя харесва друг.
Значи всичко започна преди 2 години,когато се запознахме.Тогава бяхме само приятели,но сега е различно.От няколко месеца започнах много да я харесвам,докато не я заобичах.Сега се прегръщаме,но тя ме харесва само като приятел.Тя харесва някой друг,за който не ми разказва.Винаги когато има лоша оценка,чувства се зле,разтроена е или просто има нужда от подкрепа аз идвам и я размивам,за да забрави за това,говоря си с нея за проблема й,излушвам я и достигаме до решение на проблема.От нейните приятелки разбрах,че този който тя харесва е някакъв дето се дразни много.
Искам съвет от вас как да и покажа колко я обичам.Признавал съм си чувствата пред нея,но тя все казва,че харесва друг.Но явно той не я харесва.
Според мен трябва и ще е най-добре да:
продължиш да бъдеш верен приятел.. Тя не може завинаги да обича някакъв, който не я обича.. Все някой ден тя ще се откажеИ тогава се възползвай
Лека
Звучиш като най-много 15 годишен. Не съм тук да те съдя и аз мислех така преди няколко години. Проблема ти се намира в първите 2 реда. Били сте приятели 2 години. Ти какво си очаквал, че толко време ще и се правиш на загрижен за ноктите и ще се интересуваш от женските й проблеми, а след това очакваш тя да е с теб. (говоря от личен опит). Приела те е като приятел(ка) защото си се държал така. Тя харесва този горе описания точно заради това. Той не се държи с нея като с приятел и не я слага на пиадестал. Да не говорим колко извратени сме хората - харесваме тези, които нас не ни. Това което мога да ти предложа (не значи да го приемеш) е да продължиш напред, да се отдръпнеш и да пробваш с други момичета. Покажи и че имаш "value". Флиртувай с други все пак предполагам, че си тийн щом си тук, сега е момента да се забавляваш, възползвай се. До тук всичко беше от личен опит. Друго нещо което съм забелязвал в такива случай и може да стане е:
Държиш се един ден супер добре, друг ден дръпнато(нещо от сорта на push-pull ако си чувал). СПИРАШ ДА СЕ ДЪРЖИШ КАТО НАЙ-ДОБРАТА Й ПРИЯТЕЛКА. Може някой път като сте двамата само и усетиш момента, да тръгнеш като за целувка и да се дръпнеш след това. Малка усмивка и продължаваш всякъш нищо не е станало. Нещо от сорта да bad boy behavior. Това накрая не съм го правил така, че ако опиташ можеш да напишеш дали е станало. Това са моите предложения, все пак решението е твое може би греша и трябва да продължиш, чакайки тя да се влюби в теб.
П.С.Относно коментара на YUI тя ще намери друг, момичетата се влюбват през час.
Благодаря за отговорите.Мисля,че ще я изчакам месец два и ако тя още не ме харесва,ами незнам тогава ще се опитам да продължа напред![]()
Ако може да ми дадете някой съвет как да флиртувам с нея или да и покажа колко я обичам?Или незнам някъкви идеи с които да мога да и покажа че я обичам?
Флиртуването се прави с момиче, което познаваш от не повече от 2-3 срещи. Вие за две години си знаете кирливите ризи и няма с какво повече да я впечетлиш. Още повече, че си и признал, че я харесваш и те е отрязала. Най-добре продължи да и бъдеш приятел и не настоявай за нещо повече, за да не изгубиш и това, което имаш.
Колкото и да и обясняваш че я харесваш и т.н. тя няма изведнъж да отхареса другия и да захареса теб като гадже. С времето нещата може и да се оправят, но наистина тези 2 години приятелство ..
Според мен, може да се опиташ леко да се отдръпнеш от нея за известно време, да видим, когато те няма дали няма да усети липсата ти и нещата да се променят.
Здравей,охх тази история като,че ли съм я чувал хиляди пъти...
Ето ти и моят съвет : Хората бъркат здравословната любов със нездравословната...Това което се опитвам да кажа , е че тези чувства са пагубни за теб,защото тя за да не ти каже "не те харесвам'' ти е казала ''харесвам друг'' просто защото те иска като приател и неиска да те нарани.Съжалявам,но тя няма да те захаресва или заобича магически просто няма да стане...бъди мъж и го приеми...съжалявам,че ти го казвам..да момичетата обичат вниманието върху тях и тя ще те държи в зоната на приателите докато ти се държиш прилично..ако направи нещо към теб(прегръдка,целувка,''не си отивай') ще е за да не те нарани по силно...но няма да го направи защото е влюбена в тебе..тя просто неможе да се насили да изпита нещо..все пак са минали 2 години...имаш 2 избора единият е да пренебрегнеш чувствата си към нея да се контролираш като звяр и да останеш до нея ако можеш без да се натрапваш и винаги да я подкрепяш както можеш като ''Приател" въпреки,че я обичаш и да си останете приатели....вторият ти избор е по-малко по лесен...да бъдеш мъж и да и кажеш "немога така ''и да си тръгнеш и да я оставиш в миналото си...защото вариант в които ти си до нея обичайки я показвайки и го...ще завърши зле..няма да имаш нито момичето,нито нейното приателство...още веднъж сори,че ти го казвам...и запомни в момента в които кажеш ''Немога да живея без теб'' вече си обречен на много страдание....бъди силен и успех !
Дреме ми на крилата кво мислите за мен !