.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Обичам я много,но тя харесва друг.

Значи всичко започна преди 2 години,когато се запознахме.Тогава бяхме само приятели,но сега е различно.От няколко месеца започнах много да я харесвам,докато не я заобичах.Сега се прегръщаме,но тя ме харесва само като приятел.Тя харесва някой друг,за който не ми разказва.Винаги когато има лоша оценка,чувства се зле,разтроена е или просто има нужда от подкрепа аз идвам и я размивам,за да забрави за това,говоря си с нея за проблема й,излушвам я и достигаме до решение на проблема.От нейните приятелки разбрах,че този който тя харесва е някакъв дето се дразни много.
    Искам съвет от вас как да и покажа колко я обичам.Признавал съм си чувствата пред нея,но тя все казва,че харесва друг.Но явно той не я харесва.

YUI
    Guest

Според мен трябва и ще е най-добре да:

продължиш да бъдеш верен приятел.. Тя не може завинаги да обича някакъв, който не я обича.. Все някой ден тя ще се откаже И тогава се възползвай

Лека

Звучиш като най-много 15 годишен. Не съм тук да те съдя и аз мислех така преди няколко години. Проблема ти се намира в първите 2 реда. Били сте приятели 2 години. Ти какво си очаквал, че толко време ще и се правиш на загрижен за ноктите и ще се интересуваш от женските й проблеми, а след това очакваш тя да е с теб. (говоря от личен опит). Приела те е като приятел(ка) защото си се държал така. Тя харесва този горе описания точно заради това. Той не се държи с нея като с приятел и не я слага на пиадестал. Да не говорим колко извратени сме хората - харесваме тези, които нас не ни. Това което мога да ти предложа (не значи да го приемеш) е да продължиш напред, да се отдръпнеш и да пробваш с други момичета. Покажи и че имаш "value". Флиртувай с други все пак предполагам, че си тийн щом си тук, сега е момента да се забавляваш, възползвай се. До тук всичко беше от личен опит. Друго нещо което съм забелязвал в такива случай и може да стане е:
    Държиш се един ден супер добре, друг ден дръпнато(нещо от сорта на push-pull ако си чувал). СПИРАШ ДА СЕ ДЪРЖИШ КАТО НАЙ-ДОБРАТА Й ПРИЯТЕЛКА. Може някой път като сте двамата само и усетиш момента, да тръгнеш като за целувка и да се дръпнеш след това. Малка усмивка и продължаваш всякъш нищо не е станало. Нещо от сорта да bad boy behavior. Това накрая не съм го правил така, че ако опиташ можеш да напишеш дали е станало. Това са моите предложения, все пак решението е твое може би греша и трябва да продължиш, чакайки тя да се влюби в теб.
    П.С.Относно коментара на YUI тя ще намери друг, момичетата се влюбват през час.

Благодаря за отговорите.Мисля,че ще я изчакам месец два и ако тя още не ме харесва,ами незнам тогава ще се опитам да продължа напред

Ако може да ми дадете някой съвет как да флиртувам с нея или да и покажа колко я обичам?Или незнам някъкви идеи с които да мога да и покажа че я обичам?

Мега фен Аватара на RapExotic
    Цитирай Първоначално написано от Christopher-jr Виж мнението
    Ако може да ми дадете някой съвет как да флиртувам с нея или да и покажа колко я обичам?Или незнам някъкви идеи с които да мога да и покажа че я обичам?
    Флиртуването се прави с момиче, което познаваш от не повече от 2-3 срещи. Вие за две години си знаете кирливите ризи и няма с какво повече да я впечетлиш. Още повече, че си и признал, че я харесваш и те е отрязала. Най-добре продължи да и бъдеш приятел и не настоявай за нещо повече, за да не изгубиш и това, което имаш.

Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Флиртуването се прави с момиче, което познаваш от не повече от 2-3 срещи. Вие за две години си знаете кирливите ризи и няма с какво повече да я впечетлиш. Още повече, че си и признал, че я харесваш и те е отрязала. Най-добре продължи да и бъдеш приятел и не настоявай за нещо повече, за да не изгубиш и това, което имаш.
    Май си прав

pleasediex
    Guest
    Колкото и да и обясняваш че я харесваш и т.н. тя няма изведнъж да отхареса другия и да захареса теб като гадже. С времето нещата може и да се оправят, но наистина тези 2 години приятелство ..

Според мен, може да се опиташ леко да се отдръпнеш от нея за известно време, да видим, когато те няма дали няма да усети липсата ти и нещата да се променят.

Цитирай Първоначално написано от pilencetoto Виж мнението
    Според мен, може да се опиташ леко да се отдръпнеш от нея за известно време, да видим, когато те няма дали няма да усети липсата ти и нещата да се променят.
    Немога да се отдръпна от нея :3
    Може би просто трябва да изчакам както написа pleasediex "С времето нещата може и да се оправят".
    Благодаря за съветите ще пиша като стане нещо по-така
    Stay Tuned for more info

Цитирай Първоначално написано от pilencetoto Виж мнението
    да ще се отдръпна за известно време

Супер фен Аватара на GuardianAngel
    Град
    ain't no love in the heart of the city
    Здравей,охх тази история като,че ли съм я чувал хиляди пъти...
    Ето ти и моят съвет : Хората бъркат здравословната любов със нездравословната...Това което се опитвам да кажа , е че тези чувства са пагубни за теб,защото тя за да не ти каже "не те харесвам'' ти е казала ''харесвам друг'' просто защото те иска като приател и неиска да те нарани.Съжалявам,но тя няма да те захаресва или заобича магически просто няма да стане...бъди мъж и го приеми...съжалявам,че ти го казвам..да момичетата обичат вниманието върху тях и тя ще те държи в зоната на приателите докато ти се държиш прилично..ако направи нещо към теб(прегръдка,целувка,''не си отивай') ще е за да не те нарани по силно...но няма да го направи защото е влюбена в тебе..тя просто неможе да се насили да изпита нещо..все пак са минали 2 години...имаш 2 избора единият е да пренебрегнеш чувствата си към нея да се контролираш като звяр и да останеш до нея ако можеш без да се натрапваш и винаги да я подкрепяш както можеш като ''Приател" въпреки,че я обичаш и да си останете приатели....вторият ти избор е по-малко по лесен...да бъдеш мъж и да и кажеш "немога така ''и да си тръгнеш и да я оставиш в миналото си...защото вариант в които ти си до нея обичайки я показвайки и го...ще завърши зле..няма да имаш нито момичето,нито нейното приателство...още веднъж сори,че ти го казвам...и запомни в момента в които кажеш ''Немога да живея без теб'' вече си обречен на много страдание....бъди силен и успех !
    Дреме ми на крилата кво мислите за мен !

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си