- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Спомняте ли си ?
Спомняте ли си как попаднахте във форума,и какво ви накара да пропишете тук? Какви са ви първите спомени,за теми/спорове/потребители.
Регистрацията ми е от 2007г. и тогава съм била тийн ,пишех в доста от темите,всичко което ни вълнуваше го обсъждахме,в някой от темите се водеха големи разпри и спорове.Не съм писала от много време,спомних си преди дни за форума,и реших да видя какво става?
Потребителите който си спомням аз,от времето в което аз пишех са : machoka, jumbo_bs , krem4eto,darla , някой от тях пише ли още тук, има ли потребители с който,да сме писали по едно и също време,или всичко коренно се е променило?
Форумът напоследък не е толкова жив, а и аз се сетих преди няколко дни за него и напоследък прекарвам повече време тук.
Секс,любов,у дома,училище и приятели,козметика и диети,кофата,пълнолетника, масово пишех в тези и тук таме в някой друг раздел се е случвало да пиша.
То аз съм младо и пак нещо ми се губи връзката... what happened here
Come on skinny love just last the year...
аз бях красив, но с малко самочувствие като се регвах и само четях теми
сега обратното :/
Секс в Хаити, френски кибрити
липсва ми онова така уютно червено <3
все едно си бях вкъщи
а беше по-пълно и все едно сме в една голяма къща
Червеното phpBB беше много бъгаво. Имате избирателна памет.
Не, че това е много добре, защото разработчиците ги е домързяло, ама поне при някой изтрит потребител не се бъгват всички теми, в които е писал.
Май още в началото няколко потребителя бяха делнати. Ама дори и да не е така - почти съм сигурен, че няма да има същия бъг.
честно казано и това си имаше своя чар
аз проблем с червената платформа не съм имала, или поне не ми е пречело в такава степен
тук е доста по-дразнещо примерно това, че всеки път трябва да се логвам
и е студено.
Мда, и аз.
Иначе и аз си падах по червения дизайн, далеч по-готин беше. И емотиконките ми липсват. А в началото след смяната дори нямаше опция за проследяване на мненията, това вече беше върхът на простотията.
Спомням си и MakeMeLaugh, много голям пич, яд ме е, че така и не се запознах с него, ама бях мъничка още :д
Amk993 също го имаше. Krem4eto си спомням, че големи коментари бяха с нейната връзка... Не помня никнеймове, но като цяло определено имаше в пъти по-сериозни и задълбочени потребители, склонни към дискусия. Което ме навява на мисълта, че и на мен ми е време да се омитам. Ама си зависи и от целта, с която си се регистрирал. Аз се регнах с идеята да науча нещо, не да убия време, затова и съм коментирала сериозно, остана като навик. Всеки си преценя
Научих каквото мога, надявам се да съм върнала жеста на по-малките/по-неопитните, тваЙ.
Готини контакти завързах покрай форума, надявам се да се запозная с още няколко човека в близко време![]()