.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 48

Hybrid View

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Бе кой ще го спре да пуши? Залагам си главата, че ще има момент, в който ще припалва/пуши. Би му майката. Нали се сещаш, че дори родителите му ако решат не могат да го спрат от това да пуши. Чавето е на 14 (пише в профила му). Значи няма проблем в това масата лапета да се ебат по градинките на по 14-15, обаче да запали една цигара е ужасно. Другата маса лапета пък се блъскат със стероиди във фитнесите, защото няма контрол в/у тези неща. Ако държавата ни меше малко по-добре нямаше да има случаи, където лапетата да правят аборти, да умират от дроги/предозиране със хапове за "напомпване" и прочие Да ти кажа ли, че последния път, когато отидох на дискотека в България чух следното "Поздрав с *някаква мазна чалгия* за 8а клас!", това е в 2 часа през нощта, алкохол се лееше навсякъде и имаше стриптизьорки на няколко маси. Толкова се отвратих, че просто си изпих пиенето и си излязох. Повече не стъпих в чалготека.
    Ще пуши там 1-2 месеца и после ще се усети, че не е толкова "як", ще закъса за пари и ще ги спре. Понякога е по-добре да се направи по-рано от колкото късно. Доволно ми е, че пуших докато бях ученик, защото ако сега пропуша сериозно - няма да спра. Тогава хем нямах толкова пари, хем го имаше страха от "хващане от родителите". Просто ми писна и им теглих една майна. Сега съм толкова претръпнал, че мога пуша по пакет цигари всеки ден в продължението на няколко месеца и да ги спра от раз.
    Също така се обзалагам, че масата съфорумци са запалили първата си цигара точно около неговата възраст 14-16 години.
    Да съм му предложил само факта, че пушенето помага? Ако му бях тикнал цигарата в устата и му я бях запалил - тогава ме критикувай. Като човек, който е преминал през това, което той минава, му дадох и друг вариант. Сам да си блъска главата и да си решава. Мен никога не са ме държали на каишка за такива неща, та се научих от малък сам да се оправям с тумба помии.
    Самия факт, че някакво чаве може да прави каквото си иска в България е жалък.

Човек трябва да започне от малък да прави изборите си в живота, защото когато порасне и го натисне живота ще му се стъжни положението.

// Всичко се променя с времето. Пушил ли съм - да. Припалвам ли - да. Жълти ли са ми ноктите - не. Миришат ли ми дрехите на цигари - не. Достатъчно добре ли ми е белия дроб - да, мога да изтичам 10 км. без да умра от задух. И оправданието за "успокоя нервите" не е евтино душко. Като човек, който често не може да просто да напсува някого и да го нахока - изпушвам една цигара и върша работата, която помияра не е свършил. Това е. Цигарите често действат като гръмоотвод. Лично за мен психическото ми състояние е много по-важно от физическото.
    Последно редактирано от SonataArctica : 11-24-2014 на 19:30

Мега фен Аватара на Rakshy
    Цитирай Първоначално написано от SonataArctica Виж мнението
    И оправданието за "успокоя нервите" не е евтино душко. Като човек, който често не може да просто да напсува някого и да го нахока - изпушвам една цигара и върша работата, която помияра не е свършил. Това е. Цигарите често действат като гръмоотвод. Лично за мен психическото ми състояние е много по-важно от физическото.
    За това е много по-лесно да си изкарваш агресията в залата, каквото и да е тя - било то фитнес, боксова зала, мма, бойно изкуство или спорт. Няма нищо по- задоволително от това да насочиш агресията си към нещо, което ти помага по някакъв начин. От най-разрушителната емоция към местенето на големи тежести!

Все пак: Слънце грее, дъжд вали, лежанката не ни тежи!

И да, хората са тъпи. Обществото е деградирало.

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от SonataArctica Виж мнението
    Нали се сещаш, че дори родителите му ако решат не могат да го спрат от това да пуши.
    Ако не е попаднал на родители, няма да могат...

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Ако не е попаднал на родители, няма да могат...
    И да не е попаднал, пак може да свърши това, което си е наумил. Било то речи, наказания - няма да помогнат. Кажи ми какво може да направи един родител?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си