- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нямам време за СЕРИОЗНИ връзки!
И никога досега в тоя форум не си попадал на подобни "несправедливости"?Имаше един Alabaportokala дето изказваше подобни идеи и често много хора го нападахме.Имаше един vamp дето клонеше понякога към такива мисли,имаше и други,но ти именно сега си решил,че сме несправедливи.Нищо де...както и да е.
Да кажем и ти да пишеше с по няколко думи,че да ми намираш мана.
И за чии въпросната трябва да се прави на такава каквато не е като рано или късно може да се разбере.При твоят вариант малко се губи въпросът с приятелството във връзката.Не че не може да се постигне и след връзката,но по твоята логика пак ще изгубиш един куп излишно време.Заглавието на темата казва едно,но текста съвсем друго."Наранен съм и ми писна да ме нараняват вече.В днешно време има мобилни телефони,смартфони и автора щом има толкова пари спокойно може да си ги позволи.Но то не става хем искам да имам връзка,хем ме е срам/страх да си запозная гаджето с прителите,а за свободното ми време не може и да говорим.
Ами какво да кажа...Явно си от много опитните щом за една среща от няколко часа примерно можеш да си изградиш картината на харктера на една девойка до ниво приятел.Аз лично не мога.А пък според теорията ти повече и без това е загуба на време,защото човечето казвало НЯМА ВРЕМЕ
Ако те познавах можеше и да ти дам пример.Факт е че съм попадал на много такива,които са големите батки и каки докато тях не ги тресне любовта в челото.После пак са си такива,но предимно за пред другите. Или пък другият вариант.Такива дето уж харесали някоя и тръгнат,но след седмица решат,че обвързаната и приятелка е много по-готина от нея![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 11-25-2014 на 13:23
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!