.
Резултати от 1 до 25 от общо 55

Threaded View

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от lamattitude Виж мнението
    Айде ще ти опростя "загадъчното" ми решение след 11 години най-после да се регистрирам тук... Отиваш на кино да гледаш комедия, купуваш си пуканки, сядаш си на мястото и гледаш филма, смееш се, изяждаш си пуканките, филмът свършва, ставаш и си тръгваш. Нали така е реда? Ако нещо не ти харесва, не вдигаш телефона на студиото в Холивуд: "Алоу, тука на тая сцена можехте по-така да го направите..." Същата работа - 11 години ви гледах сеира, сега чак реших да влезна, защото видиш ли имало хора като мен и естествено остават неразбрани защото масата народ казва другояче... Тъпо е.... И се регистрирах...
    И никога досега в тоя форум не си попадал на подобни "несправедливости"? Имаше един Alabaportokala дето изказваше подобни идеи и често много хора го нападахме.Имаше един vamp дето клонеше понякога към такива мисли,имаше и други,но ти именно сега си решил,че сме несправедливи.Нищо де...както и да е.

Мара подробната.... Научи се да си структурираш изказа и да отсяваш важното от маловажните детайли
    Да кажем и ти да пишеше с по няколко думи,че да ми намираш мана.

Еми както казах не четете какво казват хората, а си бълвате едни и същи глупости като стара плоча.... Какво ти казва заглавието на тая тема - помниш ли анимацията от "Минута е много" ? НЯМА ВРЕМЕ ! Във Фейсбук всеки може да си направи профил, всеки може да си сложи профилна снимка на симпатична мадама, да говори в женски род и да флиртува безкрайно... Да речем че вирт. контакт с тази мадама (предполагаме че е мадама все още) продължи 2 седмици - смях, простотии от Интернет, виж това, виж онова, поздрав с тая песен, поздрав с оная песен и идва моментът , в който и предлагаш да се видите на живо. Идва, (наистина е мадама, споко) , обаче не те кефи държанието и , външния вид, абе усещаш че няма да е с нея... Приключвате по един или друг начин. И айде ми кажи тези 2 седмици загубено време кой ще ти ги върне?! Ами ако беше отделил повече?! Ти ако отделяш на всяка по толкова не знам къде ще ти излезне сметката честно казано
    И за чии въпросната трябва да се прави на такава каквато не е като рано или късно може да се разбере.При твоят вариант малко се губи въпросът с приятелството във връзката.Не че не може да се постигне и след връзката,но по твоята логика пак ще изгубиш един куп излишно време.Заглавието на темата казва едно,но текста съвсем друго."Наранен съм и ми писна да ме нараняват вече.В днешно време има мобилни телефони,смартфони и автора щом има толкова пари спокойно може да си ги позволи.Но то не става хем искам да имам връзка,хем ме е срам/страх да си запозная гаджето с прителите,а за свободното ми време не може и да говорим.

Моята теория е максимално опростена - да речем че сме се намерили с еди-коя-си във Фейсбук, малко смях, малко флирт, БАМ "искаш ли да се видим" ... (тук искам да поясня че ЕСТЕСТВЕНО са ми и отказвали, да не речете че съм плейбой ) Ако откаже, не ругая, не обиждам, не правя драми - окей, разбираемо и прекратяваме контакт. Минаваме на друга Ако се съгласи - "по облеклото посрещат, по акъла изпращат" е казал народът Облекло, маниери, поведение, стил на изказ - колко време ти трябва, за да си направиш един бегъл портрет? 2-3-4 часа някъде... На втора среща (ако има такава) си заявявам намеренията (пак същата процедура, ако не иска - окей, всичко хубаво; ако иска - dear diary, JACKPOT! )
    Ами какво да кажа...Явно си от много опитните щом за една среща от няколко часа примерно можеш да си изградиш картината на харктера на една девойка до ниво приятел.Аз лично не мога.А пък според теорията ти повече и без това е загуба на време,защото човечето казвало НЯМА ВРЕМЕ

Хайде дай ми пример по темата кое би ме спряло да изложа намеренията си устно ????? Пистолет ли имаш опрян в главата, сливи ли имаш в устата, имаш говорен дефект ли? Какво??? Кое е толкова сложно да заявиш какво искаш ?!
    Ако те познавах можеше и да ти дам пример.Факт е че съм попадал на много такива,които са големите батки и каки докато тях не ги тресне любовта в челото.После пак са си такива,но предимно за пред другите. Или пък другият вариант.Такива дето уж харесали някоя и тръгнат,но след седмица решат,че обвързаната и приятелка е много по-готина от нея
    Последно редактирано от Niakoitam : 11-25-2014 на 13:23
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си