.
Резултати от 1 до 25 от общо 55

Threaded View

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от lamattitude Виж мнението
    1. Какво приятелство бе , човек? То се гради с години... Приятелски отношения, да.
    Такова приятелство,че да не стане например като последната връзка дето видях.Запонанство чрез обща приятелка,цуни,гуни, голямата любов и след месец и половина,два връзката вече беше в историята.Иначе и даденото момче беше бързало като теб,защото нямало време.Е,сега си има време сам.
    И майка ми и баща ми са се сгаджосали и оженили по бързата процедура и смятам,че има много различия между тях и липса на общи теми.Това навремето просто е можело да се избегне и да не довежда до днешните казуси и спорове.Нищо ,че са вече 27 години заедно.Ако ме питаш обаче дали са приятели може да ти кажа...има привързаност,но това приятелство,което например аз желая в своята връзка някъде липсва.
    2. Какво общо имат смартфоните, парите и прочие, като ти говоря за жив контакт.
    Ами че например не е нужно по 24/7 да сте залепени един за друг.Когато се наложи може и да се използват новите технолии,които ти така усърдно отричаш.Все пак отдавна хората не живеят в пещери и не се събират само хора от същото в краен случай съседното село.
    3. Гадже?! Да я запознавам с родителите си?! Пхахахахахахахахаха Ти всяка, която ти се усмихне, ли я водиш при вашите??
    - Мамо, тате, това е Мария! Ние сме гаджета, ходим от 2 седмици...
    - А какво стана с Катя?
    - Еми не сме гаджета вече, ама пък сме приятели...

Горките ти родители...
    И какво пък е толкова сложното занятие да запознаеш гаджето си с приятелите си.Ще се изгърбиш ли? Или няма да си големият мъж пред приятелите си,защото се държиш нежно с нея? Или пък какво?
    А относно родителите...леко съм резервиран след събията покрай брат ми,но какво пък лошо има в това родителите ти да знаят с кой излизаш.Дали ще го видят и ще им хареса или не или просто без да са го видяли ще си набиват филми и асоциации защо си криеш гаджето от тях то голяма разлика няма. А относно смяната.Ами случва се.Хората понякога дори и се развеждат да не повярва човек.Друг е въпроса и че баща ми например много не вярва че първата ти любов може и да е твоята съпруга.
    Пък твоите ако са убедени,че трябва да се ожениш за първото си гадже това си е лично твой семеен проблем.

Бегъл портрет написах!!!! БЕГЪЛ ПОРТРЕТ !!!!!!!!!! Ще влезнеш ли в Гугъл моля ти се да си го провериш какво значи, че мен ме мързи... Също така се обади на даскалицата ти по БЕЛ и и кажи че съжаляваш!
    Тоя бегъл портет е бабина ти трънкина.Колкото да се оправдаеш пред себе си че познаваш някоя просто защото искаш да и го мушнеш,което не пречи да тръгнеш с нея де... Остaналото си е опит за заяждане

Дрън-дрън-дрън ... Нищо не разбрах, ама честно! Ти сигурен ли си че си мъжко?
    Да, те хората често така се измъкват разбираш ли.По въпроса дали съм мъжко ако ти беше женско можеше да дойдеш и да изпробваш.но някак не си падам по педерастките изпълнения да те приканвам да дойдеш и да се увериш сам
    Последно редактирано от Niakoitam : 11-26-2014 на 09:21
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си