- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нямам време за СЕРИОЗНИ връзки!
Такова приятелство,че да не стане например като последната връзка дето видях.Запонанство чрез обща приятелка,цуни,гуни, голямата любов и след месец и половина,два връзката вече беше в историята.Иначе и даденото момче беше бързало като теб,защото нямало време.Е,сега си има време сам.
И майка ми и баща ми са се сгаджосали и оженили по бързата процедура и смятам,че има много различия между тях и липса на общи теми.Това навремето просто е можело да се избегне и да не довежда до днешните казуси и спорове.Нищо ,че са вече 27 години заедно.Ако ме питаш обаче дали са приятели може да ти кажа...има привързаност,но това приятелство,което например аз желая в своята връзка някъде липсва.
Ами че например не е нужно по 24/7 да сте залепени един за друг.Когато се наложи може и да се използват новите технолии,които ти така усърдно отричаш.Все пак отдавна хората не живеят в пещери и не се събират само хора от същото в краен случай съседното село.
И какво пък е толкова сложното занятие да запознаеш гаджето си с приятелите си.Ще се изгърбиш ли? Или няма да си големият мъж пред приятелите си,защото се държиш нежно с нея? Или пък какво?
А относно родителите...леко съм резервиран след събията покрай брат ми,но какво пък лошо има в това родителите ти да знаят с кой излизаш.Дали ще го видят и ще им хареса или не или просто без да са го видяли ще си набиват филми и асоциации защо си криеш гаджето от тях то голяма разлика няма. А относно смяната.Ами случва се.Хората понякога дори и се развеждат да не повярва човек.Друг е въпроса и че баща ми например много не вярва че първата ти любов може и да е твоята съпруга.
Пък твоите ако са убедени,че трябва да се ожениш за първото си гадже това си е лично твой семеен проблем.
Тоя бегъл портет е бабина ти трънкина.Колкото да се оправдаеш пред себе си че познаваш някоя просто защото искаш да и го мушнеш,което не пречи да тръгнеш с нея де...Остaналото си е опит за заяждане
Да, те хората често така се измъкват разбираш ли.По въпроса дали съм мъжко ако ти беше женско можеше да дойдеш и да изпробваш.но някак не си падам по педерастките изпълнения да те приканвам да дойдеш и да се увериш сам![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 11-26-2014 на 09:21
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!