.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 55

Hybrid View

Мега фен Аватара на tori
    Не съм от старите, но ще коментирам, щото ми е кеф. Пък.
    Аз се регнах, щото ми беше интересно кво е то тва тийнпроблем. Щото бях попадала на некви баси лигавщините, търсейки разни неща в Гугъл. Излезе забавно и интересно място, успях да се поошлайфам и да погледна света по-иначе. Малко или много се промених, видях различни хора.
    Също така винаги ми е било много по-удобно да общувам с някого чрез интернет. За завързване на приятелства обаче не бих казала - да, има приятни хора, на които имам доверие и мога да си разказвам деня примерно, но никога не е било нещо кой знае кво. Само с един-единствен човек свързвам фороня и то нащо си е пренесено извън бая отдавна.
    В последно време често се замислям чий го диря тука, така или иначе вече е само лигавщина, не мога да науча нещо, не намирам кой знае какви теми, по които да помогна на някого, не се получават особено яки дискусии. Вероятно също така съм намерила и човек извън интернет, с когото да обсъждам разни работи.

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    В последно време често се замислям чий го диря тука, така или иначе вече е само лигавщина, не мога да науча нещо, не намирам кой знае какви теми, по които да помогна на някого, не се получават особено яки дискусии.
    Навика.

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от SonataArctica Виж мнението
    Навика.
    Май да, идея нямам. :д Ама докато не започна да ви мразя, няма да се махна.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си