- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- За обезкосмяването
По принцип зимата по - рядко се епилират краката и останалите части от тялото , но аз и зимата ги махам, заради приятеля ми. Все пак не искам да бара космати крака ако ме разбираш...Ама и имай в предвит, че моите косъмчета доста вероятно са по - големи и тъмни от твоите...
Той и моя приятел така, но сега не му прави впечатление това, че имам косъмчета по краката. Но ок ще чакам до догодина лятото.
За краката зимата наистина по рядко и аз ги епилирам ама подмишници и раце пак редовно
Като цяло няма нищо лошо да ги махнеш, това си е хигиена. Не е рано да имаш, на 12 си е точно нормално ;д Ако обаче не искаш да се мъчиш, няма и нищо лошо да ги оставиш ;д Колкото до приятеля ти - какво пипа като си на 12 :O
Да ви кажа бях на козметичка с майка в събота. Краката си ги оставих както са, отдолу ми махна всичко. Беше ме доста срам и малко страх, но болката не беше ужасна. Даже жената каза, че добре сме направили първият път кола маска и каза да не се притеснявам и когато реша да ида за краката пак на кола маска. Ама сега така отдолу ми е странно някакво първия път и при вас ли беше така?