.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    По принцип зимата по - рядко се епилират краката и останалите части от тялото , но аз и зимата ги махам, заради приятеля ми. Все пак не искам да бара космати крака ако ме разбираш... Ама и имай в предвит, че моите косъмчета доста вероятно са по - големи и тъмни от твоите...

Повече от фен Аватара на MaCetY
    Той и моя приятел така, но сега не му прави впечатление това, че имам косъмчета по краката. Но ок ще чакам до догодина лятото.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от IviG Виж мнението
    По принцип зимата по - рядко се епилират краката и останалите части от тялото
    това като го чуя от някого, ми призлява

Мега фен Аватара на galaxy29
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    това като го чуя от някого, ми призлява
    ахахаха да

Мега фен Аватара на Rabalka
    За краката зимата наистина по рядко и аз ги епилирам ама подмишници и раце пак редовно

Повече от фен Аватара на _Baby_
    Цитирай Първоначално написано от MaCetY Виж мнението
    Искам да ви питам рано ли или не още да се обезкосмявам интимно?Имам вече там окосмяване, което не е много нито малко,на краката също имам, но там са едни светли косъмчетата и са малко и хич не се забелязват.Само, че отдолу е различно.Ако има значение сега август правя 13 години и да чакам ли още поне една година или не?И ако да с какво първият път е най-добре да премахне окосмяването?
    Недей да бързаш.

Голям фен Аватара на JuStElly
    Като цяло няма нищо лошо да ги махнеш, това си е хигиена. Не е рано да имаш, на 12 си е точно нормално ;д Ако обаче не искаш да се мъчиш, няма и нищо лошо да ги оставиш ;д Колкото до приятеля ти - какво пипа като си на 12 :O

Повече от фен Аватара на MaCetY
    Да ви кажа бях на козметичка с майка в събота. Краката си ги оставих както са, отдолу ми махна всичко. Беше ме доста срам и малко страх, но болката не беше ужасна. Даже жената каза, че добре сме направили първият път кола маска и каза да не се притеснявам и когато реша да ида за краката пак на кола маска. Ама сега така отдолу ми е странно някакво първия път и при вас ли беше така?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си