Здравейте. Бих искал да ми препоръчате хубави диванчета. Да са от порядъка на 350 лева макс. и да са нормалниили направо сайт от Варна
ти луд ли си бе, хубав диван и 350 лв са несъвместими думи!
Напълно добре си е .![]()
Подкрепям горното мнение. Или виж в икеа или виденов, само че там не са топ качество и си ги сглобяваш сам (което не е особено сложно).
Например ТОЗИ КАТАЛОГ
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
абе човек това са канапета бе, той каза диван. То за канапенца е ясно 350 стигат.
Бегачо, ако беше разгледал това, което съм постнал, щеше да видиш, че тук има И дивани, освен канапенцата. Освен това не знаеш какво точно има предвид авторът под "диван". понеже съм чувал многократно канапета да бъдат набеждавани за дивани.
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Защо не отидеш в някои мебелен магазин да разгледаш по-добре
А каква е разликата между диван и канапе?
има огромна разлика между двете, това, че хората ги бъркат е техен проблем
основно - канапето произлиза от креслото т.е. седалката му е наклонена, облегалката е на ъгъл 110-115 градуса със земята, може да се използва за почивка или спане /при наличие на механизъм/, височината на сядането варира 30-52 см
диванът произлиза от пейката - не е задължително да има облегалка и е винаги нисък /32-36 см от земята/, ако има облегалка е под прав ъгъл със земята
аз с чиста съвест бих си купила евтина мебел за временно ползване, ако е - с дървена конструкция масив, в никакъв случай с кожени възглавници, да са с цип, за да могат да се чистят, щом е за малко пари, но не бих използвала често механизма, най-вероятно бързо ще се съсипе
http://videnov.bg/%D0%BC%D0%B5%D0%BA...%D0%B8%D1%8F-2 - това не е лошо на пръв поглед
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Ми нали питам каква е, бе, многознайко?
Иначе по това, което казва Алис, значи диванът вкъщи и диванът на приятеля ми са хибриди. И двата са ниски, облегалките са на 90 градуса спрямо земята, и двете имат механизъм за изтегляне и се превръщат в двойно легло.
Дивани им викам, щото са големи :д
ааа, не, пропуснала съм - и диваните могат да имат механизъм, макар че не бих го предпочела аз лично
в общи линии - канапетата са по-удобни, ако искаш да се излегнеш, защото ъгълът е по-голям
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Благодаря много. Вече избрах посочения от alice. То аз си го избрах преди да погледна темата, така че благодаря за мненията.