.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 64 от общо 64
    Мега фен Аватара на dirtyyy
    Цитирай Първоначално написано от D*Rose Виж мнението
    Казаха ти го - диетолог и изследвания. Наднорменото тегло си е проблем за здравето, което е по-важно от любовния ти живот.
    Отслабни не заради момче, а заради теб самата . Както казват в рекламата на активия : Здравето от вътре, личи от вън.
    Въпреки, че съм убедена, че ще срещнеш момчето, което ще те харесва такава каквато си.. а именно себе си.

Ако продължаваш да си слабохарактерна няма да успееш да се промениш и ще си самотна още много време.
    Всичко опира до мисленето на човек,забрави за вашите ако промениш мисленето си дори да ти сервират огромна порция от любимото ти ядене ще хапнеш малко и другото ще го оставиш.
    Повярвай в себе си момиче щом си решила,че искаш промяна остава само да я постигнеш.

Имах една приятелка преди няколко години,която беше много пълна и само мрънкаше,че никой не я харесва,защото била дебела и т.н всеки ден се оплакваше от това и не правеше нищо по въпроса уж ходеше да бяга един два пъти в месеца и това и беше тренирането.Така,че стегни се и не отлагай,а започвай веднага.

KaTiTyYy..
    Guest
    Охх,милаа..то това идва от волята на човека,запиши се някъде например,и се зареди у вас с мнооого ама много плодове !Когато ти се яде нещо вкусно не да отваряш хладилника и да видиш пица да я грабнеш а да има нещо по вкусно,, манго например ;дд Нещо вкусно и полезно аз ще ти кажа една диета,но трябва да имаш и търпение!А и диетата я спазвай поне докато отслабнеш това което ще ти кажа е магическо аз така се спасих от затлъстяване :
    Значи за закуска яж черен хляб с лютеница например или салам ,но не и свинско ,само 1 филия
    За десерт яж плодове и едно кубче шоколад ако искаш
    На обед си прави плодова салатка
    А на вечеря някаква супа или манджа без хляб ,но ако не можеш да издържиш без толкова хляб яж хляб и вечер ,но през ден !
    А плодове яж когато искаш ,но гледай да е нещо по свежо ,но избягвай бананите.Когато имах предвид да ядеш супички нека да са зеленчукови пилешки ,може да ядеш и на вечеря сварени картофи,варено пилешко..И бягай колкото се може повече ,скачай на важе, играй футбол,ходи на танци,а ако нямаш средства за да ходиш някъде , гледай от интернет а за да ти достигне волята сложи си плакат на някой втален модел и по време на упражненията гледай само него и си казвай "ще имам такова тяло" Сложи и също такъв плакат и на хладилника та да се сещаш ,когато вземеш нещо мазно..а за това с гаджетата,то все няма да останеш сама споко ,защото винаги ще има някой за тебе!

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от BamBamBo Виж мнението
    Т'ва,че никой няма да я хареса дебела е шибан български манталитет,ако някое момче я хареса ще го крие за да не му се смеят,че харесва "дебелана".
    Цяло лято работя на морето,англичанките в 70% от случаите са по - дебели(ама дебели) от гаджетата си,дори се учудвам когато понякога момчето е страшно красиво,но си ходят за ръце,целуват се и личи,че се харесват.Т'ва в България е много рядко срещано,а би трябвало да е нормално.
    90% от англичаните са продукт на поколения кръвосмешения, нали не очакваш да са Убавици...

По темата май всичко е казано... Лекар + тренировки + малко воля...

Супер фен Аватара на RiB
    Мацка, то не е до дебелостта, а до комплексирани млади хора Хората не им пука дали ти си дебела или не, а как ще го възприемат останалите.

Мега фен Аватара на an7raks
    Глупости...

Супер фен Аватара на skate
    отиди да бачкаш лятото в най-големите жеги да правиш дюнери и 100% ще свалиш (естествено само не трябва да се изкушаваш да ядеш от шиша :Д:Д:Д)

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от In_Nomine_Sathanas Виж мнението
    Сега... след като казах какво трябва да се направи, вместо това ще кажа какво ще стане.

Вариант първи: Продължаваш да живееш живота си с ниско самочувствие, накрая мъката те обзема напълно.Живееш в пълно нещастие.

Вариант втори: Развиваш компенсаторен механизъм. Когато нещо ти липсва (хубаво тяло, любов,нормален живот и т.н.) ти се комплексираш. Това е напълно нормална психична реакция. За да запълниш този комплекс (липсата), егото ти задейства механизъм за компенсация на недостатъците ти и в резултат :
    1. Ставаш озлобена кучка, която е сърдита на целия свят и обвинява всички заради своите недостатъци. Ставаш надута и арогантна с цел да компенсираш недостатъците си.
    2. Ставаш добричка и услужлива, с грешното впечатление че ако правиш нещо добро и полезно на останалите, така живота ти придобива някакъв смисъл. Развиваш добър и отзивчив характер като компенсация на неприятната външност. Този процес като гледам вече е започнал. Така че това най-вероятно е насоката в която ще продължиш.

Вариант трети: Придобиваш воля да тренираш, отслабваш, и целта на цялото ти съществуване става да се впишеш на всяка цена в социалните стандарти, та дори и да ги надскочиш. Ставаш човек със силен характер, отново като продукт на свръх-компенсация на чувство за малоценност.

В действителност единствения ти проблем е, че се гледаш през очите на другите и желаеш отчаяно да се впишеш в техните стандарти. Оттам идва и цялото ти страдание. Но всъщност егото и "личността"(АЗ-ът) са създадени и формирани от "очите на другите"(обществото), така че най-добрия вариант е да загубиш егото си(себе си). Но затова се искат познания, интроспекция, самоанализ, самосъзнание и някой вътрешни умения и характеристики.

Ти засега си на етап "изживяване като незначителна". Това води началото си от грешната идея че "Ако се оплакваш постоянно и се обвиняваш, нещата някакси ще станат по-добри". "Драмата" в момента е твоята идентичност. Както на някой хора идентичността им е че са "красиви", така твоята идентичност е че си "грозна и дебела". Каквото и да правиш, всичко преминава през тази идея и това те води до постоянен срам, несигурност, самообвинения, самосъжаления и т.н. Най-добре е да се отървеш от всички тези неща.

Моето предположение е, че ще станеш(или вече си станала) емоционално кошче за боклук на останалите с малката надежда да получиш внимание, любов и някакво чувство за принадлежност. Естествено мога да греша.
    Туй е хубаво да се прочете, защото е тежък удар по установената позиция " аз съм дебела, не съм виновна за това, но защо другите не ме приемат".

Виновна си.
    Взимай се в ръце и не очаквай съжаление.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

забрави всички глупости! за да си добре,трябва да се чувстваш добре! нали? за да се чувстваш добре..трябва да си обичана и харесвана! за да си харесвана,трябва и ти да се харесваш... отслабни! дай си воля,за да промениш живота си,никой няма да дойде с вълшебна пръчица и да направи живота ти приказка! стегни се ако искаш добър и различен живот! бягай 5 пъти седмично по 30 мин! трудно е,но ще се превърнеш в елегантна и добре сложена жена,която ще има не един а много охажори! тогава ти ще имаш избор! избор да избереш правилният човек и да живееш един по-добър живот! следвай съвета ми,както съм ти го написал,стъпка по стъпка! ако имаш други проблеми пиши на лични!.... dr.love винаги помага!

А защо вдигнахте тая стара тема? Вече авторката може да е решила проблема си.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Голям фен Аватара на Ospi
    Цитирай Първоначално написано от In_Nomine_Sathanas Виж мнението
    Сега... след като казах какво трябва да се направи, вместо това ще кажа какво ще стане.

Вариант първи: Продължаваш да живееш живота си с ниско самочувствие, накрая мъката те обзема напълно.Живееш в пълно нещастие.

Вариант втори: Развиваш компенсаторен механизъм. Когато нещо ти липсва (хубаво тяло, любов,нормален живот и т.н.) ти се комплексираш. Това е напълно нормална психична реакция. За да запълниш този комплекс (липсата), егото ти задейства механизъм за компенсация на недостатъците ти и в резултат :
    1. Ставаш озлобена кучка, която е сърдита на целия свят и обвинява всички заради своите недостатъци. Ставаш надута и арогантна с цел да компенсираш недостатъците си.
    2. Ставаш добричка и услужлива, с грешното впечатление че ако правиш нещо добро и полезно на останалите, така живота ти придобива някакъв смисъл. Развиваш добър и отзивчив характер като компенсация на неприятната външност. Този процес като гледам вече е започнал. Така че това най-вероятно е насоката в която ще продължиш.

Вариант трети: Придобиваш воля да тренираш, отслабваш, и целта на цялото ти съществуване става да се впишеш на всяка цена в социалните стандарти, та дори и да ги надскочиш. Ставаш човек със силен характер, отново като продукт на свръх-компенсация на чувство за малоценност.

В действителност единствения ти проблем е, че се гледаш през очите на другите и желаеш отчаяно да се впишеш в техните стандарти. Оттам идва и цялото ти страдание. Но всъщност егото и "личността"(АЗ-ът) са създадени и формирани от "очите на другите"(обществото), така че най-добрия вариант е да загубиш егото си(себе си). Но затова се искат познания, интроспекция, самоанализ, самосъзнание и някой вътрешни умения и характеристики.

Ти засега си на етап "изживяване като незначителна". Това води началото си от грешната идея че "Ако се оплакваш постоянно и се обвиняваш, нещата някакси ще станат по-добри". "Драмата" в момента е твоята идентичност. Както на някой хора идентичността им е че са "красиви", така твоята идентичност е че си "грозна и дебела". Каквото и да правиш, всичко преминава през тази идея и това те води до постоянен срам, несигурност, самообвинения, самосъжаления и т.н. Най-добре е да се отървеш от всички тези неща.

Моето предположение е, че ще станеш(или вече си станала) емоционално кошче за боклук на останалите с малката надежда да получиш внимание, любов и някакво чувство за принадлежност. Естествено мога да греша.
    Пост от преди 2 години, ама ме кефи! Само че не съм съгласен навсякъде. Първо тя си има представа за готино и хубаво момиче. После тя си мисли, че останалите хора имат нейната представа за готино момиче (несъзнателно) и се опитва да покрие тея критерии. После и се обяснява, че това били критериите на обществото и то телепатично и го налагало. Истината е, че опитите ти да се харесаш на останалите всъщност са опити да се харесаш на себе си без да осъзнаваш. Ти няма как да знаеш какво наистина мислят останалите, няма как да ти пратят по Блутут или ВиФи файлове "Обществено мнение" в главата. Ти само можеш да предположиш какво другите харесват. И именно защото нямаш понятие какво всъщност мислят хората около теб, ти базираш "Общественото мнение" на своето собствено. Следователно ако мислиш, че хората не те харесват, то това означава... че ти самият не се харесваш. Звучи странно, нали?
    Единственото нещо, което могат да направят околните е да ти променят ценностите, според които се измерваш/измерваш останалите.
    Така че хора, не знам дали авторката чете това, дали е станала 200 кила или е свалила, но ако вие самите страдате от подобен проблем хванете се замислете за своята представа за готин човек и работете над нея. А дали представата ви е хубава... Това вече е много относително .

Така като гледам тук се е изписало достатъчно за диети,диетолози и какво ли още не...но на мен ми направи впечатление ,че няколко човека са написали че нямат нищо против дебелите хора,но само ако са дебели поради някаква болест...таа ти като видиш дебеланко да не би да го питаш "Извинявай,ама ти си дебел от мързел или от болест?" и след като чуеш какво ти отговаря тогава да му се подиграваш..в България винаги ще има разделение м/у дебели и слаби и винаги слабите ще бъдат предпочитани колко и тъпи или грозни в лице да са(лично мое мнение).. ии дори и да си дебел или слаб важното е да се харесваш и да не влияеш от хорското мнение..за всеки влак си има пътници! : )

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    А защо вдигнахте тая стара тема? Вече авторката може да е решила проблема си.
    мне, наскоро пак беше пуснала подобна тема. тогава я съжалявах. тогава.

Има много причини поради които трябва да предприемеш нещо. Искам да кажа от медицинска гледна точка, а не от чисто лична по отношение на щастието. Трябва да се настройш психически за промяна. Докато вярваш, че си слабохарактерна няма как да си помогнеш. Много потребители са писали по твоята тема, но колко от тези мнения ще приемеш сериозно ако не си готова ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си