Аз смятам да върна малко духа на темата, че с тия бенки...
Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
Обичам, когато спонтанно хваща китарата и започва да свири някоя наша любима песен.
Иронията е, че при нас е обратното. :Д А като хвана китарата, не мога да я пусна с часове понякога. И най-хубавото е, че, макар че и хал хабер си няма от класика /понеже класиката на мен ми е голяма страст/, слуша с екстаз всеки път.

Една по-конкретна ситуация: Преди няколко вечери, може би преди около седмица и нещо, горе-долу по това време си писахме и аз на полу-шега /няма значение защо е 'полу'/ написах, че имам проблем. Около 10-тина секунди след като го изпратих, той ми звънна, за да ме попита какво има. Беше адски притеснен и именно това притеснение ме стопли страшно много. Естествено, като му обясних за какво става въпрос, реакцията беше "Боже Господи, ще получа удар някой път заради теб. Ще те убия, ей".

Друг случай, малко по-близък във времето, е вчерашната му реакция на "Ще караме 2 часа ФВС, защото *нещо си*". Веднага се втурна да идва в салона, само и само да играем двамата час и малко. По принцип не е от най-спонтанните хора, а и не живее толкова близо до училище, та доста ме изненада, че до половин час беше кацнал в салона и беше готов за волейбол. :Д