.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 70

Тема: Сатанизъм

Hybrid View

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от max1bmw Виж мнението
    Освен това можете да отречете съществуването на духове, но не можете да отречете научно-обоснованата реалност на 4-тото измерение.
    Поредния филмар, дето чува-недочува... Според някои теории, времето е въпросното 4-то измерение.
    Няма никакви доказателства за съществуването на каквото и да е друго измерение, че да твърдиш такива неща и да наричаш всички "тъпаци"!
    Има и теория, че съществуват множество вселени, всяка от които има собствен набор от физични закони, но отново е само теория.
    Предвид остатъка от поста ти, отиди да те прегледа психиатър!

Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Поредния филмар, дето чува-недочува... Според някои теории, времето е въпросното 4-то измерение.
    Няма никакви доказателства за съществуването на каквото и да е друго измерение, че да твърдиш такива неща и да наричаш всички "тъпаци"!
    Има и теория, че съществуват множество вселени, всяка от които има собствен набор от физични закони, но отново е само теория.
    Предвид остатъка от поста ти, отиди да те прегледа психиатър!
    Сигурно всеки от милионите хора, на които им се случва това е психар. Това са симптоми на болестта сатанизъм. Като си толкова сигурен в убежденията си защо не се отречеш от Иисус, защото си мисля, че като всяко българско дете си кръщаван в църква. Самото кръщение се явява като защита от злите сили. А за 4-тото измерение е вярно, че съществуват емпирични доказателства, но не достатъчно за да се превърне в част от днешната наука. Как бихме оперирали в подобна сфера, в която не ни достигат сетива да осезаем, нито техника да предизвикваме промени в същата сфера? Като учените не могат да предизвикат промени, те просто отхвърлят наличните доказателства. Това е екстремално познание. В началото и аз не вярвах, но станах сатанист именно за това. Не повтаряйте същата грешка.
    Последно редактирано от max1bmw : 12-04-2014 на 12:20
    Deep Purple

Мега фен Аватара на an7raks
    Сигурно всеки от милионите хора, на които им се случва това е психар. Това са симптоми на болестта сатанизъм. Като си толкова сигурен в убежденията си защо не се отречеш от Иисус, защото си мисля, че като всяко българско дете си кръщаван в църква. Самото кръщение се явява като защита от злите сили. А за 4-тото измерение е вярно, че съществуват емпирични доказателства, но не достатъчно за да се превърне в част от днешната наука. Как бихме оперирали в подобна сфера, в която не ни достигат сетива да осезаем, нито техника да предизвикваме промени в същата сфера? Като учените не могат да предизвикат промени, те просто отхвърлят наличните доказателства. Това е екстремално познание. В началото и аз не вярвах, но станах сатанист именно за това. Не повтаряйте същата грешка.
    Кръщаван съм, да, но никой не ме е питал... Така или иначе, за мен това си е просто едно "измиване" и не влагам нищо в него.
    Как трябва да се отрека от Иисус? Плюя през рамо и се завъртам три пъти или това беше за нещо друго?

Мега фен
    В началото и аз не вярвах, но станах сатанист именно за това. Не повтаряйте същата грешка.
    най-голямата духовна/религиозна идиотия е именно сатанизмът - за какво ти е да ставаш (като) пълнена коледна пуйка за дявола, изпитал си някакви чувства?!, но какво всъщност си получил?!, ако усилията, които влага един върл сатанист за да служи на лукавия, ги вложи в това да се кланя (и да служи) на истинския Бог чрез Исус Христос, тогава наистина би си решил вътрешните проблеми, освен че и би могъл да помогне на още много други хора, а дяволът не би имал власт над теб ако не му се отдаваш, но ако продължаваш да вярваш, че му принадлежиш, тогава това може да те ощети и още

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си