.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Част от нещата са преувеличаване и художествена измислица, това е без коментар.

Такъв е живота, хората имат родители , които ги бият, смърт в семействата и т.н.
    Но има един специфичен и силно разпространен тип хора, които обожават да привличат внимание правейки се на жертва. Също преекспонират ситуацията.

Сега, разбирам, че половината от писалите в темата са се припознали в любовната драма, която е чиста проба несъобразителност - това, че си сляп, че някой не се привлича от теб и че не можеш да го накараш да бъдеш привлечен, си е чисто твой проблем и се решава като промениш нещо в поведението си, или като намериш човек който да го харесва и толерира.

Тъй че, момчета, вземете се в ръце.
    Не е лъжа или измислица.И да се обидиш ти си долна курва.Точно като нея.Да ми беше казала,че не храесва щеще да ми е кофти,но не колкото сега.Това е много долна постъпка,по-лоша трудно мога да си измисля.Има късмет,че не съм психопат-друг на мое място вероятно би я залял с киселина.Аз не го направих просто защото не си струва и защото не съм такъв.Но неми пречи да се чувствам зле.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от MadMadLife Виж мнението
    Има късмет,че не съм психопат-друг на мое място вероятно би я залял с киселина.Аз не го направих просто защото не си струва и защото не съм такъв.
    Жалко е, че изобщо ти е хрумнало.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми