- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Кое е най-силното приспивателно? СПЕШНО Е!
Планирам да си купувам приспивателни и да стоя буден колкото се може по-малко. Да спя по 12 часа и като се събудя единственото нещо което ще правя е да хапна нещо и да пия още приспивателно и така да спя постоянно. Алкохола може да ми отнесе главата за 3-4 часа макс.. и после като легна ще спя само няколко часа при това като се събудя ще ме боли главата.. за това мисля да пробвам с приспивателни. Можете ли да ми препоръчате някакви евтини и безопасни?
Отиди в болница , там да те приспят в медикаментозна кома .
знаеш ли какво става като се събудиш?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Ако това не беше опасно бих спал цял месец, но точно защото е опасно ще го направя само за една седмица. Които мисли позитивно си мисли че живота си струва, той е прав. Които мисли негативно си мисли че живота не си струва, той също е прав. Всеки си има причина да живее, хората които не искат да живеят значи нямат причина нали така? Аз съм стигнал до тази логика когато съм мислел негативно и позитивно.
Помоли някой твой познат да те халоса с нещо по кухата кратуна, не ми се вярва да ти откаже и ще заспиш, може и да си забравил всичките си проблеми като/ако се събудиш
Защо все ми пишеш в темите като не обръщам внимание на излишните ти коментари?
Последно редактирано от haritov : 12-08-2014 на 08:14
Снимката я търсих месеци... аз когато сънувах момичето бях 7-8 годишен а може дори и по малък. Аз я бях виждал само веднъж в живота си, и тогава мозъкът ми я запамети и един ден я сънувах. Минаха толкова много години че изцяло забравих този сън. Сега след толкова много време аз си спомних за този сън и в момента в които си спомних за него аз нямах ток, стоях самичък в тъмната ми стая и бях дръпнал малко пердето и луната светеше точно в сърцето ми и щом си спомних за този сън аз не спрях да мисля за красиви неща и преливах от позитивни чувства и напразни надежди. Аз нито знаех как се казва това момиче нито съм я виждал 2-ри път, знаех само къде живее. Не знам как но в съня ми аз знаех тя къде живее, и се оказа че тя наистина живее там! Също разбрах че тя има сестра, а със сестра и съм говорил няколко пъти. Не знаех дори на колко години е въпросното момиче аз дори си мислех че е някъде 35 годишна вече защото толкова време мина... когато ми дойде тока първото нещо което се надявах да направя беше да и намеря фейсбука но така и така не го намерих. Оказа се че някога бях говорил с бившия на сестра и, и аз го попитах как се казва сестра и. Той ми каза името и, и аз я намерих в фейсбук. Надявах се че като намеря сестра и аз ще намеря и нея, но не стана така. В фейсбука и аз намерих снимка на нея и сестра и снимани заедно(снимката на профила ми) също така видях че сестра и не е тагната на снимката предполагам защото няма феисбук ... И това е единствената снимка която намерих на това момиче и дори не знам името и. Шансовете да говоря с нея са минимални, а да сме заедно направо никога. Тя сигурно е много по голяма от мен аз те първа станах на 17 на 5ти ноември.. ето разказах ти всичко. Знам че звучи като приказка но ти искаше да ти разкажа и ето.
аз лично не мисля че е толкова красива но това си е лично мое мнение.
Всеки с вкусът си все пак.
Поне сини очи ли има