.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 155

Hybrid View

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    Вас са ви гледали нацисти, бе. Направо не мога да повярвам к'во чета. Научил съм се вече тук да не захващам дискусия насериозно, ама айде ...

Така като ви чета тия деца вие ги имате за някакви подивели изчадия, които трябва да вкарвате в строя. Вие ако сте били такива или смятате, че вашите ще са такива ... ми ... чия е отговорността оставям на вашето въображение.
    А т'ва, че родителите ви не са имали финансите да ви глезят, може единствено да ви послужи за пример как да НЕ разполагате с парите си.
    Следващия път като плюете по тая държава си спомнете, че вие на собствените си деца не желаете да се лишите от нещо, че да осигурите нормални условия. Един изпит за сертификат струва половин СРЗ, бе, да му се не види.
    Колко ме издразни тая тема само аз си знам.
    Напълни ми душата с това мнение, поклон!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Напълни ми душата с това мнение, поклон!
    хахахах, вие и двамцата сте някви кухи лейки, сякаш една майка ви е раждала, сякаш в една гора сте живели, сякаш от една пещера сте изпълзели.
    Глезенето не зависи от финансите, а от това, колко тъпи са родителите и колко прости чавета са направили.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    хахахах, вие и двамцата сте някви кухи лейки, сякаш една майка ви е раждала, сякаш в една гора сте живели, сякаш от една пещера сте изпълзели.
    Поклон пред майка ти за възпитанието, което ти е дала! Евала!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си