- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Кое е най-силното приспивателно? СПЕШНО Е!
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Ти прочете ли какво написах? "Шансовете да говоря с нея са минимални, а да сме заедно направо никога." Преди всичко за да говоря с нея трябва някой да ми уреди среща или нещо такова, а аз няма нито 1 приятел. Единствения човек които го чувствам близо до приятел с него се виждаме веднъж в годината както се вика... тази година с него съм се виждал само около 7 пъти. Като цяло аз не излизам от у нас, спя през деня и съм във виртуалния ми свят през нощта. Ти как очакваш това момиче да ме хареса като преди всичко съм грозен и асоциален. Също така нямаме общи неща, аз по цели нощи си губя времето из форумите и игричките ми и не се интересувам от нищо друго. Не харесвам филми апък едвам намирам музика която да ми хареса. А колкото до това да сме заедно? Хмм, тя е красиво момиче и съм на 100% че си има приятел. Ако някой ден имам това момиче аз ще мисля че не съм го постигнал аз ами се е намесила всевиша сила.
до кога ще се самосъжаляваш?
и аз не съм красавец с изключение на ярко сините очи на фона на бялата кожа и кестенявата коса
тежа към 110кг а съм само 183см не съм някой от приказките НО
имам свое мнение имам нужния интелект и най-вече свой собствен стил който ме кара да изпъквам
забелязват се различните ако съм овца съм черна разбираш ли?
всеки човек е различен ти виждаш лошото виж и доброто в теб
иначе жените трудно ме забравят
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Защо всички си мислят че се самосъжалявам? Аз съм приел това че не мога да имам такова момиче и за това избягвам да съм в трезвено състояние и така нататък. Тоест, купувам си алкохол, търся приспивателни и имам приятел които може да ми намери и наркотици. Опитвал съм много пъти да контактувам с момиче и само веднъж се получи но момичето не ми харесваше много и скъсах с нея. Мисля си че просто не съм създаден за тези неща и просто ще се отдам на алкохола. Пак ти казвам, НЕ СЕ САМОСЪЖАЛЯВАМ! Просто ми е малко кофти това е. Аиде аз ходя да ям и да погледам някой сериал. След около час може пак да мина понеже съм тук цяла нощ.
ами ти си объркан тинейджър, отдаден на внушения , и също нездраво мислещ, но това е ,защото си малък,
има такива много