.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 155

Hybrid View

Супер фен Аватара на tireheb
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    +
    Не може до 18 години да си "малкото детенце", което не бива да хваща инструменти от рода на брадви, мотики, лопати и тесли, после до 25 да си студент, който не бива да работи, защото това пречи на учението/а пиенето - не/ и накрая да започнеш изведнъж да ходиш на работа мотивиран и с желание.
    какво ?
    наистина ли изводът е, че ако си цепил дърва на 16, то после на 25 ходиш на работа "мотивиран и с желание" ?
    хд

Мега фен Аватара на an7raks
    Пинко, то заради това отрасналите в градски саксийки са по-предразположени към снимки с обърнати джуки в огледалото на разни съмнителни заведения... Доста погрешно такива ги наричат селяни...
    Казвам предразположени, не че е задължително.
    Цитирай Първоначално написано от tireheb Виж мнението
    какво ?
    наистина ли изводът е, че ако си цепил дърва на 16, то после на 25 ходиш на работа "мотивиран и с желание" ?
    хд
    Да, по причините, които каза Човекът.

Мега фен Аватара на tori
    Доста погрешно такива ги наричат селяни...
    Аз лично съм повече за „селяндури“, щото селянина е учен да бачка на къра, селяндурите въртят далаверки и се мислят за яки.
    Темата няма да я коментирам, щото не ми е кеф.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Пинко, то заради това отрасналите в градски саксийки са по-предразположени към снимки с обърнати джуки в огледалото на разни съмнителни заведения...
    брей, каква причинно- следствена връзка, ум да ти зайде
    винаги съм казвала- на когото не му харесва големият град, е свободен да отива да си копае доматите

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    винаги съм казвала- на когото не му харесва големият град, е свободен да отива да си копае доматите
    Брей, каква си гражданка, направо ми се одърви селския...

Мега фен Аватара на draid
    Гражданката, гледай да не се окаже само, че уикенда си ходиш на "вилата". Че такива като теб най-много ги обичам. Не му понасял големият град. Кое да ми понася ? Ти имаш ли идея, че в София софиянци са не повече от 10-20%. Направо като чуя такива плоски изказвания и ми иде да му тегля едно на автора. Живея от камара години в София и никога не съм си позволил да обяснявам че съм от София, защото корените ми не са от там, вероятността твоите също да не са е около 95%.

Ина, думата търнокоп не я бях чувал/чел от сума години, направо ми оправи вечерта.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Ина, думата търнокоп не я бях чувал/чел от сума години, направо ми оправи вечерта.

П.С.
    Като чуя "провинция" и съблюдавайки малоразмерността на държавицата ни, ме избива на неконтрулируем смях.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението

П.С.
    Като чуя "провинция" и съблюдавайки малоразмерността на държавицата ни, ме избива на неконтрулируем смях.
    тва щото си от провинцията ;д

// не се сдържах, съжалявам ;д

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    тва щото си от провинцията ;д

// не се сдържах, съжалявам ;д
    И аз така реших. Ем, шанс. Отивам да си поливам градината.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    бла бла бла
    не си ходя,
    от тези 10% съм
    не го изтъквам,
    отговарям на малоумно обобщаване на "хората в градски саксийки"
    схвана ли?
    колкото "като не ти харесва да ядеш картофи, не яж" важи с пълна сила, със същата важи и "като не ти изнася гадната, мръсна София, недей да живееш тук" аз виждам единствено хладна рационалност в подобен съвет, а на вас, ако не ви изнася формулировката по едни или други причини, е ваш проблем

Сами го превръщате в отрицателно изкаване. Лошо ли е да си копаеш доматите и градината и да береш ягодки? Да, в големия град никой не го прави, всички са забързани и гледат да направят денонощието 30 часа.

По този повод една статия, която ме вкара в размисли:
    http://webstage.bg/socialni-temi/116...t-vsichko.html
    Последно редактирано от therichbitch : 12-11-2014 на 23:10

Мега фен Аватара на draid
    не си ходя,
    от тези 10% съм
    не го изтъквам,
    отговарям на малоумно обобщаване на "хората в градски саксийки"
    схвана ли?
    колкото "като не ти харесва да ядеш картофи, не яж" важи с пълна сила, със същата важи и "като не ти изнася гадната, мръсна София, недей да живееш тук" аз виждам единствено хладна рационалност в подобен съвет, а на вас, ако не ви изнася формулировката по едни или други причини, е ваш проблем

Сами го превръщате в отрицателно изкаване. Лошо ли е да си копаеш доматите и градината и да береш ягодки? Да, в големия град никой не го прави, всички са забързани и гледат да направят денонощието 30 часа.

По този повод една статия, която ме вкара в размисли: http://webstage.bg/socialni-temi/116...t-vsichko.html
    Я ми кажи в кой квартал живееш и от къде са баба ти и дядо ти, респективно техните родители ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си