- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Баща ми не ми дава пари
Пинко, то заради това отрасналите в градски саксийки са по-предразположени към снимки с обърнати джуки в огледалото на разни съмнителни заведения... Доста погрешно такива ги наричат селяни...
Казвам предразположени, не че е задължително.
Да, по причините, които каза Човекът.
Гражданката, гледай да не се окаже само, че уикенда си ходиш на "вилата". Че такива като теб най-много ги обичам. Не му понасял големият град. Кое да ми понася ? Ти имаш ли идея, че в София софиянци са не повече от 10-20%. Направо като чуя такива плоски изказвания и ми иде да му тегля едно на автора. Живея от камара години в София и никога не съм си позволил да обяснявам че съм от София, защото корените ми не са от там, вероятността твоите също да не са е около 95%.
Ина, думата търнокоп не я бях чувал/чел от сума години, направо ми оправи вечерта.
не си ходя,
от тези 10% съм
не го изтъквам,
отговарям на малоумно обобщаване на "хората в градски саксийки"
схвана ли?
колкото "като не ти харесва да ядеш картофи, не яж" важи с пълна сила, със същата важи и "като не ти изнася гадната, мръсна София, недей да живееш тук" аз виждам единствено хладна рационалност в подобен съвет, а на вас, ако не ви изнася формулировката по едни или други причини, е ваш проблем
Сами го превръщате в отрицателно изкаване. Лошо ли е да си копаеш доматите и градината и да береш ягодки? Да, в големия град никой не го прави, всички са забързани и гледат да направят денонощието 30 часа.
По този повод една статия, която ме вкара в размисли:
http://webstage.bg/socialni-temi/116...t-vsichko.html
Последно редактирано от therichbitch : 12-11-2014 на 23:10