.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2929

Hybrid View

Никога не съм ползвала електрическа четка. Струва ми се странно, няма ли вибрации, които да дразнят или пък косъмчетата да са много твърди, защото на мен много четки ми правят проблеми? И наистина ли зъбите стават по-бели?

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от minavla Виж мнението
    Никога не съм ползвала електрическа четка. Струва ми се странно, няма ли вибрации, които да дразнят или пък косъмчетата да са много твърди, защото на мен много четки ми правят проблеми? И наистина ли зъбите стават по-бели?
    Замислила съм се на наште да подарявам такива технологични чудеса, че доколкото ги познавам, финанси за това не биха отделили. Та ще споделям и аз опит и наблюдения по-нататък.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Замислила съм се на наште да подарявам такива технологични чудеса, че доколкото ги познавам, финанси за това не биха отделили. Та ще споделям и аз опит и наблюдения по-нататък.
    Звучи като интересен коледен подарък Ще се радвам после да споделиш впечатленията им.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си