Цитирай Първоначално написано от kaRamella Виж мнението
Вие на коя марка ползвате? Колко парички дадохте ? За колко време се захабяват самите косъмчета и от къде се купуват резервни?
Четката на приятеля ми, който ползвам в момента, е на Oral B. http://ecx.images-amazon.com/images/...L._SL1500_.jpg

В ДМ струва 20 евро, цените са между 15 и 99. Има и четки с екстри от сорта на спиране, когато трябва да смениш областта от устната кухина, която почистваш. :д
В България със сигурност ще намериш в Техномаркет или Технополис.
Сменя се самата глава, тук най-изгодният вариант е четки на домашната марка на ДМ 4 броя за 7 евро. Главите са сходни, би трябвало да пасват за всички модели четки. На опаковката пишеше, че се сменят като нормална четка на 3 месеца.
А самата дръжка не виждам защо да се сменя, тя си има зарядно и т.н., бе... като всеки ел. уред - като се прецака :д

Почистването е в пъти по-добро по причината, че по принцип зъби се чистят с кръгови движения, обаче с нормална четка имаме склонността да чистим напред-назад, което не само набива остатъци в междузъбното пространство, а и е вредно за зъбите. Аз имам склонност бая да натискам. Електрическата четка спира за 1-2 секунди да вибрира, когато го усети това.

В заключение - много съм доволна!!