- Форум
- По малко от всичко
- Пълнолетник
- Какви са ни колите?
99та сигурно е на доста километри. Това, че е минал ГТП, не означава, че е напълно обслужен. Това има значение. ГТП минаваш и с надрани брони, кофти интериор и прочее. Техническият преглед реално казва - тая каруца върви и няма опасност да се разпадне по пътя. А, и има предпазни колани. Голф 4ка от тая година в момента е на 16 години. И не гори чак толкова малко, колкото си мислиш. Могат да ти поискат всичко, въпроса е, че аз повече от 3 бона не бих отделил за точно такава кола на точно толкова години. Защо не помислиш за Хонда Сивик 1.3-1.5, по - добре на дизел, гори малко, върви прилично, троши се трудно, частите са средна хубост като цена? Опелите, въпреки че ги хранят доста, са си доста прилични автомобили за парите, които казваш, да не говорим, че и по - нов можеш да намериш за 5 хилки.
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
ЗдравейГори около 10лв/100км газ в града. Зареждаме си винаги и бензин, но по работа извън града газта си е за предпочитане погледнато от към разходи.
Колата е на приятеля ми , иска да я продава ( не да купува такава както си разбрал) , но не знам и аз какво си е харесал. Аз много исках една мазда, но 180коня за мен са много , а той не е почитател на японските коли като мен.
Колкото до сивика го знам, че ще ми каже 1.3, , 1.5 са ми издухани нз си квоПредполагам че търси вече нещо по-мощно от това което има.
Да може да се опита да докаже колко са издухани специално хондите 1.6VTI, само после да не закупува издухана хонда. Сигурно може да се опита и с някоя мазда RX7 и те са издухани. Пък имаше навремето едни много стари модели на хонда дето се назоваваха CRX те бяха от най-издуханите малолитражки.
Отделно да дадеш 5-6хил за кола 99г че и голф на всичко от горе трябва сигурно да имаш ментални проблеми. Аз в голф повече надали ще се кача. Не че колите са лоши, ама то тая кола вече се превърна в диагноза, ся BMW се опитва и то да стане същото в България.
Последно редактирано от draid : 01-10-2015 на 11:08