.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 90
    Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    +2
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от Aeternal Виж мнението
    Не ти завиждам
    Аз съм по принципа, че колкото по-малко имаш вземане-даване с доктори, толкова по-дълго и щастливо ще живееш :Д
    Абе за дълго не знам, ама щастливо със сигурност хаха

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Абе за дълго не знам, ама щастливо със сигурност хаха

Нещо сте ме взели на мушка, струва ми се.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението

Нещо сте ме взели на мушка, струва ми се.
    Не мога да се ебавам с личната щото от 5 години съм нямал здравни права, та си търсим други жертви :Д

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Ще го запомня

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Ще го запомня
    Като хуманист ще запомниш и да не си омъщаваш :Д

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    Съчетанието "отворена връзка" е оксиморон, трябва да се сложи в тълковния речник! Като ще е връзка, да е връзка, ебати.

Цитирай Първоначално написано от mm28 Виж мнението
    И защо това да нямам желание да чукам друга, освен тази с която съм, е ограниченост?
    съгласна съм...според мен човек, който има нужда да се чука с друг е човек, който не намира това , което иска и му липсва нещо...за мен това си е изневяра... ако обичаш някого наистина няма да имаш нужда от други...а това с боба е много тъпо...как ще сравняваш боб с любовта на живота ти о.О ???

Цитирай Първоначално написано от the_black_mamba Виж мнението
    съгласна съм...според мен човек, който има нужда да се чука с друг е човек, който не намира това , което иска и му липсва нещо...за мен това си е изневяра... ако обичаш някого наистина няма да имаш нужда от други...а това с боба е много тъпо...как ще сравняваш боб с любовта на живота ти о.О ???
    Това с боба е метафора... Не го приемайте буквално, пффффф

Щото пък знаете кое е любовта на живота ви..

Няма такова нещо, като отворена връзка.....

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от sofie Виж мнението
    Няма такова нещо, като отворена връзка.....
    Напротив, има. Друг е въпросът, че не е подходящо за теб, примерно.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    За отворените връзки съм. Само че имам различно разбиране.
    Първо, приятели с екстри за мен означава, че спиш с някой, с който нищо друго не правиш. Имам предвид- звъните си под предлог да се видите. Не си споделяте, не пиете кафе.
    Второ, отворената връзка е нещо подобно на ''приятели с екстри'' с разликата, че излизате по ресторанти, барове и дискотеки, спите заедно, чукате се, целувате се, държите се като гаджета, но нямате чувства. Като някой започне да изпитва чувства, играта приключва.
    Трето, такова нещо като ''ние сме двойка-нормална, готвим си, спим заедно, приятели сме и се чукаме'', но същевременно спим и с други-за мен няма. Не бих могла да съм толкова толерантна, към човек, който обичам.
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Повече от фен Аватара на _Baby_
    По-добре приятели с привелегии от колкото отворена връзка. Въпреки, че има сходство между двете.

За мен такова нещо като отворена връзка не трябва да съществува. Щом си с един значи само с него.

Talking отворена връзка

Аз така бях в отворени връзки с три дами , да кажем, едно 18 годишно момиче, една 41 годишна шефрантия и една 30 годишна пача!
    Беше ми добре срещах се с всяка от тях в различни дни през седмицата, и понеже ни беше отворена връзката не се появявахме на публични места, а ги взимах с колата и ги карах, я у нас , я на вилата, я в гората, я у тях.
    Нещата ми вървяха много хубаво. Накрая ми омръзна... Намерих си сериозна приятелка.
    Общо взето т.нар. отворени връзки мога още без свян да се нарекат курварство.
    А имах една, която беше лудо влюбена в мен, но аз не я харесвах и не можех да отгоря на чувствата й, не исках да я лъжа, след 5-6 години й се обадих, да се видим и тя направо си ме изнасили, след като ми показа къде живее, тя все още ми се обажда , макар да има две деца, но няма как да стане вече отворената връзка....
    бой, йебанье и чалга

Цитирай Първоначално написано от linoleum Виж мнението
    Аз така бях в отворени връзки с три дами , да кажем, едно 18 годишно момиче, една 41 годишна шефрантия и една 30 годишна пача!
    Беше ми добре срещах се с всяка от тях в различни дни през седмицата, и понеже ни беше отворена връзката не се появявахме на публични места, а ги взимах с колата и ги карах, я у нас , я на вилата, я в гората, я у тях.
    Нещата ми вървяха много хубаво. Накрая ми омръзна... Намерих си сериозна приятелка.
    Общо взето т.нар. отворени връзки мога още без свян да се нарекат курварство.
    А имах една, която беше лудо влюбена в мен, но аз не я харесвах и не можех да отгоря на чувствата й, не исках да я лъжа, след 5-6 години й се обадих, да се видим и тя направо си ме изнасили, след като ми показа къде живее, тя все още ми се обажда , макар да има две деца, но няма как да стане вече отворената връзка....
    Натоварващо си е , да... Тази лудо влюбената откъде е , че ми напомня за един образ?

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Повечето и капчица не сте вложили да прочетете темата. Какво се оказва - че повечето сте се отдали на курварство или приятели с привилегии, но за вас това е отворена връзка :Д Вие имате психични отклонения бе хора.

Цитирай Първоначално написано от mimsssssss Виж мнението
    Повечето и капчица не сте вложили да прочетете темата. Какво се оказва - че повечето сте се отдали на курварство или приятели с привилегии, но за вас това е отворена връзка :Д Вие имате психични отклонения бе хора.
    Ю донт мейк сенс Искаш мнението на останалите по въпроса, като ти го дадат - тц, не е така, имате психично отклонение...

За мен е курварство да си във връзка с някого и да искаш да чукаш трети... Може ние "курварите" да обикаляме като цветарки от трънка на трънка та на глог, но поне не сме вързали някоя да седи до нас с обяснението - "харесвам те, искам те, обичам те, ама искам да правя секс и със съседката/колежката/съученичката"

Монетата винаги има 2 страни

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Няколко пъти обясних, че не искам да се намесват понятие от типа на "приятели с привилегии" в темата, тъй като нямат общо.
    Двама души за женени от 24 години, имат деца на по 18 и 21. Единият от съпрузите си пада по някого, вместо да лъже и маже другия, му казва че има сексуално привличане, никога не е попадал в подобна ситуация, не иска да му изневерява, но от друга страна иска да се отдаде на страстта. Другият отговаря, че не е шеф на чувствата му, че го разбира и за толкова дълъг брачен живот е нормално да имаш сексуални желания/влечения и към някой друг и ако наистина е неконтролируемо нека се изчукат, все пак са хора.
    Това разбирам под отворена връзка - няма лъжи, има сила и честност - това да признаеш открито че си привлечен и от други хора и за еди-колко-си години не си изневерявал дори с целувка на половинката си, но видиш ли - сега са се зародили някакви сексуални желания.

Глупаво е да ми твърдите, че хора спящи с още трима имат връзка. Не, нямат. Нямт връзка, чувства, отношения и т.н. Всичко си е само секс.

anonymous708973
    Guest
    Мимс, мисля, че леко си надценила аудиторията във форума. Тук има хора, които не умеят да четат на родния си език, буквално не виждат какво си написала, камо ли да успеят да го осмислят. Повечето дори вече не сме тийнейджъри, ама за някои светът все още е черно-бял и не виждат по-далеч от носа си.
    Не е тук мястото просто, пробвай в БГ мама

не иска да му изневерява, но от друга страна иска да се отдаде на страстта.
    Казах ти го по-горе - ю донт мейк сенс По твоята логика признатата изневяра не е изневяра... Ехей, колко назад съм бил с материала!

Това разбирам под отворена връзка - няма лъжи, има сила и честност - това да признаеш открито че си привлечен и от други хора и за еди-колко-си години не си изневерявал дори с целувка на половинката си, но видиш ли - сега са се зародили някакви сексуални желания.
    Аз пък ще добавя и "компромиси"... С 2 думи - ти може да имаш сексуално влечение към когото си искаш, ама ще седиш и ще си натискаш парцалите, КАКТО НАЙ-ВЕРОЯТНО ПРАВЯ И АЗ !!! В това се проявява силата на личността, за която ти говориш

Аз може да спа с още 50 човека ако искам, но не залъгвам никого - честен съм и съм открит (по-добре ми е да съм бандит...на-на-на )

Имам чувството че влизате тука само да си чешите езиците (пръстите в случая) и да се изтъкнете колко сте компетентни по всички житейски теми. Сигурен съм че повечето от вас си имат своята половинка и са в сериозна връзка от достатъчно време.... Много ми е интересно ако тя/той се яви пред вас с твърдението "Харесвам Пенка/Пешо от другия вход, обичам те, но искам да правя секс с нея/него, защото видиш ли човешко е .... " Как ще реагирате, ммм? 10 цвята най-малко ще смените и ще се разрази ебати бурята вкъщи като бързо-бързо ще забравите какви сте ги дрънкали в тоя форум... Айде моля ви се слезте на земята и се осъзнайте какви ги дрънкате, става ли?

Град
    Варна
    Няколко пъти обясних, че не искам да се намесват понятие от типа на "приятели с привилегии" в темата, тъй като нямат общо.
    Двама души за женени от 24 години, имат деца на по 18 и 21. Единият от съпрузите си пада по някого, вместо да лъже и маже другия, му казва че има сексуално привличане, никога не е попадал в подобна ситуация, не иска да му изневерява, но от друга страна иска да се отдаде на страстта. Другият отговаря, че не е шеф на чувствата му, че го разбира и за толкова дълъг брачен живот е нормално да имаш сексуални желания/влечения и към някой друг и ако наистина е неконтролируемо нека се изчукат, все пак са хора.

Глупаво е да ми твърдите, че хора спящи с още трима имат връзка. Не, нямат. Нямт връзка, чувства, отношения и т.н. Всичко си е само секс.
    Явно всеки си има разбирания за отворената връзка. Твоето е точно толкова правилно или грешно, колкото и на останалите.
    Отворената връзка може да е както сексуална, така и платонична.
    Възможно е да харесвате връзката си, да не искате да я прекратите, но нещо в партньора да не ви е достатъчно - било то секс, интелектуална стимулация, романтика или друго.
    ОСНОВНОТО в отворената връзка е двамата партньори да са наясно, да са съгласни и да приемат/толерират това.
    Щом това правило е изпълнено, всяка връзка е отворена. Без значение дали спиш с още трима или ходиш по кафета и кино само с още един.
    И такава връзка не е за всеки, защото изисква партньорите да имат еднакви ценности и еднакви граници. Невъзможно е да има отворена връзка, когато единият не го възприема.
    Повечето от вас тук не биха могли да приемат, че може да бъдат заменими и не са центъра на вселената на другия. Затова и си измисляте оправдания и слагате етикети "приятели с привилегии" или "курвалък" на отворените връзки.

И между другото, като споменахте "приятели с привилегии", да взема да кажа още нещо. Не е ли най-важното в една връзка да сте на първо място приятели? С допълнителни привилегии?
    Понятията са разтегливи и всеки борави с тях така, както му е удобно.

Супер фен Аватара на tireheb
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Мимс, мисля, че леко си надценила аудиторията във форума. Тук има хора, които не умеят да четат на родния си език, буквално не виждат какво си написала, камо ли да успеят да го осмислят. Повечето дори вече не сме тийнейджъри, ама за някои светът все още е черно-бял и не виждат по-далеч от носа си.
    Не е тук мястото просто, пробвай в БГ мама

хахахаха

и последно ква е толкоз "огромната разлика" между приятели с привилегии или квото там му викате и "отворена връзка"
    щото 10 човека настояват, че не е едно и също
    а разликата в крайна сметка излиза, че просто в едното словосъчетание присъства "връзка", в другото - не
    приятелите с привилегии само се чукат със случайни, а пък отворената връзка се чукат със случайни, ама освен тва са "заедно" с трети

Супер фен Аватара на paradosou
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Повечето от вас тук не биха могли да приемат, че може да бъдат заменими.
    Ами нека е така, аз не смятам да го приемам . Особеният магнетизъм на връзките е в това да са изградени само от двама (естествено има и много други съставки, които са част от усещането, ама темата е друга). Алтернативите са прекалено модерни за мен ; изключено да ми паснат.
    Последно редактирано от paradosou : 12-19-2014 на 21:32

Мега фен Аватара на galaxy29
    поредното виртуозно мнение на лейди
    харесва ми как изкусно се изразява в такива ситуации - смирено, без враждебност

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си