- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс без обвързване?
Любопитни са ми методите, начините, дали е ставало спонтанно или е било замислено?
Само спонтанно. Изобщо не обичам да се ангажирам с хора, които не са ми страшно близки.
Това го имах преди дори и само с общуването, обичах да се запознавам с нови хора, но да общуваме само веднъж и никога повече.
Момичета, вие какво можете да кажете? Убеден съм, че ако искате да правите секс с момче, ще правите. Вярно ли е, че играете ролята на заблудени и, че обичате "нещата просто да се случат"? Когато отивате на гости, какво си мислите? Вие самите предизвиквали ли сте такива ситуации? Ако са директни към вас какъв е шанса нещата да се получат? (вероятно имате притеснения да не ви мислят за леки, ако се съгласите, но ако харесвате момчето?)
Това, че двама имат физически интерес един към друг, става ясно в първите секунди.
С какви хора сте го правили - приятели, познати, непознати. Хора от фейсбук/интернет сайтове?
Познати, задочни познати. Държа събеседника и компанията ми да е интелигентна. Вече, след като съм провела спонтанен, хубав, няколко часов разговор, тогава бих имала интерес.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.