.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Hybrid View

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    А пък аз лично мога да ти демонстрирам един много по - ефективен начин, с който за една година ще можеш да спестиш дори и повече. Първо, намирам концепцията на това предизвикателство за страшно и нереално безумна. Защото тя предполага, че средно аритметично за седмица трябва да спестяваш по 25 лева, с които повечето тийнове не разполагат. Добра би била тази програма, ако работиш за минимум 30 лева на ден и да спестяваш на равни вноски и каквото остане от седмичния бюджет, да се добавя. Единственият реално ефективен начин за спестяване на добри пари, това е да имаш разчетен такъв (седмичен бюджет), като спестяваш всичко, което остане освен набелязаната за спестявания сума. По онзи начин с 52те седмици = 1 година, ако го почнеш на 01.01, защото повечето хора правят такива неща от нова година, то декември месец, когато ще ти трябват пари за подаръци на много хора евентуално, празници и прочее, ти ще "трябва" да внасяш по 50-52 лева на седмица, което означава, че за един месец ще ти се наложи да си вложиш около една минимална работна заплата за "предизвикателството". Не го намирам за логично, честно.
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от prosto_chovek Виж мнението
    Единственият реално ефективен начин за спестяване на добри пари, това е да имаш разчетен такъв (седмичен бюджет), като спестяваш всичко, което остане освен набелязаната за спестявания сума.
    Иначе тук си прав до някъде, но поне при мен това трудно би се случило.. Аз съм ужасно емоционална в покупките си и не може да видя дъска с изтриваем магнитен маркер за два лева и да не си я купя. :33 и т.н.. :33
    А така си пъхам каквото трябва в касичката, оставам с някви никви пари и гледам да се ограничавам какви глупости си купувам.. :33
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си