- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дайте някои съвети!! Спешно.
Как така сте били много близки приятели,а пък нея сега я е срам да си говори с теб? Сигурен ли си, че е срам, а не просто липса на интерес?
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Не, смисъл не че няма интерес към мен, тя просто е една такава весела винаги. Тя винаги е била и е срамежлива, сподели ми че колкото по-голяма става, толкова по-срамежлива става. Тя дори я срам от техните (пак тя ми го каза). Имам предвид че може да си пише с мен в чата, но ми каза, че когато ме види или види някой друг когото познава на живо, се стаписва, започвала да трепери. Просто е някаква паникьосана когато види приятелите си на живоАз зарадади тези качества я харесвам, и мисля че не се уточних много добре. Тя ме счито още за добър приятел, щом когато вчера си писахме и стана въпрос за "разбиране" тя ми писа следното: "Znam be ivkoni ti vinagi me razbirash"
( така ме нарича тя понякога - "ivkoni") Та когато тя ми написа това просто се зарадвах много, тъй като скоро не бях контактувал по какъвто и да е начин с нея. Тя не че няма интерес към мен, а просто има голям срам, не знам дали дори е страх към момчета особено. И исках да попитам за съвети как да й го кажа тоест, че я харесвам, че имам интерес към нея, интерес какъвто не съм изпитвал до сега. Тъй като е много срамежлива и не зная как да постъпя. Дали да и споделя в чата, че я харесвам и че имам чувства към нея и следователно да я поканя на среща, за да и разкрия по-обширно чувствата си ??
Преди няколко години бях в подобна ситуация, само дето момичето което харесвах не беше срамежливо. Казах и всичко което изпитвах тогава към нея чрез чат, а не на живо но бяхме излизали няколко дена също, преди да и призная и тя се двуомешезащото харесваше едновременно мен и бившият й (който е мой приятел).
П.П. Честита Нова Година на всички в сайта ! Пожелавам ви всичко най-добро.
Последно редактирано от IvakaLUD : 01-01-2015 на 13:31