.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от AngelBelchev Виж мнението
    Търси грешката първо при теб. Всеки, който дойде и ми каже, че тренира 9 месеца почти без прекъсване, взима добавки и т.н., но няма резултати - за мен е несериозен. 4 инструктора и никой да не може да ти даде адекватно мнение? Айде стига, защо дори си го измисли това...? Не си спазвал нито диетата както трябва, нито тренировката, по всяка вероятност не си и спал колкото трябва. Ако искаш тяло - ще намериш начин. Просто не го искаш достатъчно. Цигари, наркотици, мрън-мрън - това са оправдания и ако още преди да си се захванал с нещо започваш с оправданията... I have some bad news for you.
    Значи, аз не те лъжа както ми беше написано в програмата това съм правил.Никакв иа не бях качил.НО като не ми вярвате това е.И на лекар ходих, правиха ми изледвания, тестостерона ми бил 18-19 значи няма предпоставка да ми дава рецепта за нещо.
    Айде препоръчайте някой интруктор за последен път да пробвам.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от stamen_15 Виж мнението
    Айде препоръчайте някой интруктор за последен път да пробвам.
    За какво ти са инструктори? Ние тук можем да те направим машина за една година. Но първо най-добре да нпишеш програмата/програмите по които си тренирал през тези 9 месеца. Коя от тях си използвал най-дълго време? Какви уреди си използвал и какви упражнения си правил? По колко серии и повторения?

А, най-важното по колко пъти седмично си ходил в залата? Ако си тренирал в стил "Арнолд Шварценегер" всеки божи ден, резултатът е съвсем логичен. Какъв хранителен режим си спазвал? Вземал ли си извара, овесени ядки, яйца? Витамини в залата или у дома? Първо разкажи подробно какво си правил в залата, като уточняваща информация. За да ти кажем къде грешиш може би.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си