- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Ниско телесно тегло
причината е,че структурата на тялото и мускулите, въпреки височината е такава, че не наддава.
това е при много такива високи ,тънки и доста слаби момчета ,с тънки кости, които винаги са си слаби така, че...
Е да де и аз познавам доста слаби момчета даже по 55-56 килограма, но могат над 50 лицеви и набирания силови и тем подобни.Аз ако направя 15 чисти лицеви ще е рекорд за мене(имайки впредвид, че съм тренирал над 8 месеца).
За пича по-горе, ял съм по 500 грама чисто филе на ден това са със сигурност над 2.5 протеин на тегло и по 400 грама суров ориз на ден (да не мога да кажа, че не съм наддал на тегло но това което качих не беше мускул съдейки по снимки и сила в тежестите).Почнах си с 30 кила на лежанката и след 8 месеца дигах 40 това са едва 10 килограма за 8 месеца на лежанката което според мен е губене на време и пари.Наспивал съм се спал съм, по над 9 часа, не съм посещавал училище, така съм има пресвободно време.
П.П. Сещам се за една поговорка, че всички слаби са със плочки.....е аз и плочки не съм изкарал!