- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо не трябва да се доверяваме ? ( полезно е, прочетето го :) )
Странно е да, но повярвай ми и по телефона въпросното момиче беше доста убедително. Много пъти съм се опитвала да получа някаквя информация по телефона, но тя доста умело се измъкваше от ситуациите .
Поне ще ти е обица на ухото.Можеше и да пробваш какво е усещането да го направиш с женско
А сега малко по сериозно.
Аз специално винаги си имам навика ако се запиша по интернет повечко с даден човек ако щеш и от любопитство даже да попитам Google кой е точно и евентуално да сравня информацията с тази дето съм получил до момента за съответният човек,а също и къде аджеба се подвизава.Имали ли евентуално хора с такива имена в избирателният списък на градът,в който би трябвало да са родени,ако са над 18 години и така.
Не чак толкова отдавна и на един приятел му правиха запознаство с фейк профил и цял ден си бяха говорили различни неща и особено въртящи се около едно момиче,което въпросният фейк профил бил виждал някъде с него.Особено подозрително и на него му беше станало обаче още в самото начало,когато момичето(старо негово гадже) с въпросният профил му пратила покана за приятелство във фейсбук обяснявайки му как го била познала,защото били в някакво заведение наблизо,а той всъщност си беше оставил само снимката на профила да му се вижда,а на тази снимка беше в гръб и се виждаше само една татуировка дето в периода,който уж го видяло момичето,я е нямал.И оттам верижката постепенно започна да се разплита.Започнаха да се пишат разни измислени неща нямащи нищо общо с действителната ситуация в момента ,да се използва ревността на някои евентуални приятели като оръжие.По стечение на обстоятелствата си бяхме и почти сами в това заведение.И до следващият ден всичко лъсна.
Пък и гаджето на брат ми му го е скроявала тоя номер.Започнала да му пише от фейк профил,колко е готин и колко и много и харесва и го заувещавала час по-скоро да се видят.Той се досетил,но се правил на балъче.И когато всичко било организирано до най-малката подробност казал нещо от рода на: "Аааа името на гаджето му,само да не вземеш да ми вържеш някоя тенекия и да си идвам напразно....![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 01-08-2015 на 13:44
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Ооо и аз имам навика да търся в Google. Направих го и ми излезна само инстаграм, а всъщност за този френски боксьор разбрах като потърсих чрез снимките, нали има такава опция в Google.
Не знам за вас, ама преди като се запознавах с хора в тиндер и оккупид - или си уговаряме среща след първи - втори чат, или не мога да се занимавам с :
- потенциален фейк
- някой, дето няма топки да излезе за 1 час навън, защото аз няма да си губя времето в чат, ако не знам, че наистина си струва.
Та, ако искате онлайн любов, поне пуснете камерата да се видите първо и тогава.
Авторката - изпатила си си , ама ... чак не мога да повярвам, че си се вързала, най-малкото, че можеш да си помислиш, че секси боксьор, изглеждащ по този начин и на тези години, ще ти върже и няма да иска да те ебе 1-2 месеца,и в това време да не ебе никоя друга.
Само давам пример.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Добре дошла сред нас. Годината е 2015г. Гей браковете са законни в редица държави. Децата правят анален секс на 13г. Хората са зомбирани от социалните мрежи, смартфоните и компютрите си и не могат да излязат и до магазина без тях. Сексът и любовта са разплащателно средство. А свободата на човека е ВИСША ЦЕННОСТ. .. И на всичкото отгоре има хора, които се влюбват в някакъв си никнейм и профилна снимка след 10 реда чат. Историята ти наистина ме расмя, но за съжаление познавам доста момичета изпадали в твойта ситуация. Жалко е, че стигнахме до това ниво.![]()
А не си ли се замисляла за варианта,в който е малко по-добре от позицията на момиче да изчакаш малко повече поне отчасти да опознаеш даденият човек.Вероятността да се издаде в даден момент ако не е такъв за какъвто се представя е голяма.Докато ако се видите много бързо вероятността да попаднеш например на някой сериен изнасилвач дето нищо не знаеш за него и който не би си губил времето да се занимава с някой онлайн по-дълго време,защото само ще си губи времето е голяма.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Накара ме да се замисля с колко съм излизала на срещи така - 3 , мисля.
Иначе, единия от година го мярках в един друг сайт, без да сме си писали, другият работеше буквално каквото и аз, и скочих веднага, третия май си писахме 2-3 пъти. Аааа и четвърти, оказа се, че работи в предишната компания, в която и аз , и ми беше на 5 минути от вкъщи и след следобедната му смяна пихме кафе до 5 сутринта ( само кафе ).
Писала съм си с мноооого хора по такива сайтове, посещавала съм ги редовно ( тиндер и оккупид ), и само с 3ма съм излязла. Можеш да се сетиш, че филтърът е сериозен. В едн момент изграждаш навик и дребни неща правят впечатление веднага.
Също, нямам много вяра на хора без профил в линкд ин и солиден брой кънекции от същата компания или сфера, в която работи. Това е един от по-сигурните признаци на достоверно онлайн присъствие.
Останал си с впечатлението, че не се прави проверка - прави се, ама с два-три въпроса, + среща на витошка.
Пък ако някой е решил да прави сериозни психопатски изпълнения, ще чака и месец, за да се види с жената и да я продаде на части, или наръга.
Последно редактирано от NomNomNom : 01-09-2015 на 09:07
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
искам да чуя тези два-три въпроса
витошка ? сериозно..?
Ами не знам.По-малка ми се струва вероятността.Все пак време се губи,все повече лъжи трябва да се измислят,а често е доста трудно да си синхронизираш лъжите особено ако гъбаркаш повече хора едновременно и особено ако попаднеш на човек като мен,който помни доста от казаните неща с известни изключения в детайли.Защото например ако считаш онзи от самолета за опасен че ти помнил името около 2 месеца,аз ти го помня от времето,когато те поздравявах с онази песен на Евита-Ева да не съм,когато влизахме в разни люти спорове с теб например
Иначе аз сайтове за запознанства не съм ползвал никога.Даже поради лични си мои причини в миналото се бях зарекъл да не общувам изобщо онлайн с хора извън моя град.Но съдба,какво да се прави.Винаги по-гопямата част от хората,на които съм имал най-голямо доверие,държал съм на тях много и са ми лежали най на сърцето са от други градове.И от тях само вднъж съм се видял с един човек наживо.![]()
И аз се запознах с настоящата ми приятелка в сайт за запознанства-нямахме снимка и двамата, защото бяхме срамежливи, започнахме да си пишем, после се видяхме по скайп и после се срещнахме и така вече сме заедно повече от 2 години и си сме щастливи заедно, 90% може би от тези сайтове са загорели лапета, педофили или к*рви, които единствено търсят единствено секс /или секс чат/, а не сериозна връзка, но има и 10%, които са свестни хора и които са се регистрирали за да намерят сериозен човек до себе си-обикновено нямат снимки, защото са срамежливи, но то като започнеш да си пишеш с човека и разбираш какъв е, усеща се просто, може би момичетата са по наивни и лесно се доверяват, но доста често после могат да те изнудват дори ако им споделиш прекалено много информация за теб или някви снимки, тези хора умеят да се преструват много добре и да постигнат целта си, дори в тези сайтове има и мъже, които се занимават с проституция и изнасят момичета извън България, всеки може да сложи фалшива снимка и да излъже, но лесно може да се провери например по скайп с камера или нещо такова...и на мен не ми се вярваше, че мога да се запозная с момиче свястно в подобен сайт, пълен с перверзници, но се случи-както да е този сайт вече не съществува и така е по-добре според мен, но има още много такива и е пълно с лоши хора, които искат да навредят на невинни момичета
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
е то по тая логика паметливите са ебати изродите
се пак запомняш човека /този от интернет/ с нещо
например аз за NomNomNom помня че имаше много яка татуировка и че веднъж ме разсмя с коментар че ниските мъже излъчват сила
за теб не искам да коментирам но определено те помня с отделни неща от твои постове
иако изверк сам
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
аз мислех че защитавате личното пространство
заблудил съм се
Последно редактирано от NomNomNom : 01-09-2015 на 10:17