.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Hybrid View

Поисках съвет ,защото колкото и да се правите все на някой му се е случвало..Мислех че за това е форума ,а не да обиждате без да знаете каква ни е историята ,дали и той ми е изневерявал ,дали съм го направила просто защото така се е случило или не съм била съвсем с трезво мислене.. Както и да е ,просто не избухвайте без да знаете ..

И все пак момчето от автомивката се справи..има само съвсем леки следи ,само където седалката е малко мокра все още ,но каза че я чистил с някаква пара за това..

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от Gabi94 Виж мнението
    Поисках съвет ,защото колкото и да се правите все на някой му се е случвало..Мислех че за това е форума ,а не да обиждате без да знаете каква ни е историята ,дали и той ми е изневерявал ,дали съм го направила просто защото така се е случило или не съм била съвсем с трезво мислене.. Както и да е ,просто не избухвайте без да знаете ..

И все пак момчето от автомивката се справи..има само съвсем леки следи ,само където седалката е малко мокра все още ,но каза че я чистил с някаква пара за това..
    Така като те гледам какви ги говориш, по-добре беше да си беше замълчала, че тия оправдания са едни като от 15 годишна.

Повече от фен Аватара на nansi_2005
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Така като те гледам какви ги говориш, по-добре беше да си беше замълчала, че тия оправдания са едни като от 15 годишна.
    еми тя е на толкова де то от 15 до 20 год оправданията са все едни

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от Gabi94 Виж мнението
    Поисках съвет ,защото колкото и да се правите все на някой му се е случвало..Мислех че за това е форума ,а не да обиждате без да знаете каква ни е историята ,дали и той ми е изневерявал ,дали съм го направила просто защото така се е случило или не съм била съвсем с трезво мислене..
    Начи, ваша работа си е колко си кръшкате, няма лошо.
    Просто това да му правиш петна в колата е долно, защото излиза, че ти го използваш за колата му, за да ебеш други хора в нея. Имам предвид, под този параграф е долно. Иначе, ако си имаш твоя кола, прави си петна колкото искаш.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове