
- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как сме в кухнята? :дд
Каква е разликата м/у обикновен тиган и грил тиган, освен че единият е оребрен а другият е гладък. Яла съм направвени неща в грил тиган и не откривам разлика, честно казано.
От небето до земята. Грил тигана е домашна скар (от оная, дето пуши и овонява всичко в двора на дим, дето наклаждаш въглища), а между скарата и обикновен тиган разликата е огрооооомна. Ако сложиш зеленчук почти без зехтин в обикновен тиган (в грил тиган не се сипва мазнина!), така щети залепне, че бедна ти е фантазията. Ако го полееш с повечко мазнина, ще се пържи. В грил тигана се гриловап- става като steak по американски, с черното оребряване, ама без да вониш на пушек.