.
Отговор в тема
Страница 172 от 195 ПървиПърви ... 72122162168169170171172173174175176182 ... ПоследнаПърви
Резултати от 4 276 до 4 300 от общо 4870
    Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Окей, да питам.На някого случвало ли му се е с колегите му да са при различни преподаватели и критериите за заверка за допускане до изпит да са тотално различни?!
    maDamn

Мега фен Аватара на pandabear
    на мен :Д

Мега фен Аватара на skatew
    Цитирай Първоначално написано от pandabear Виж мнението
    на мен :Д
    сейм хиър :Д досега аз бях преебания но хяяяхях този семестър нашата група не пишем протоколи по 2 предмета, по които други преподаватели изискват :Д панде как върви живота, ще завериш ли хаха
    http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
    I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
    who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
    are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
    who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
    on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
    who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
    how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...

Град
    Beyond reality
    Very nice...аз съм си Марко Тотев значи.
    maDamn

Цитирай Първоначално написано от skatew Виж мнението
    сейм хиър :Д досега аз бях преебания но хяяяхях този семестър нашата група не пишем протоколи по 2 предмета, по които други преподаватели изискват :Д панде как върви живота, ще завериш ли хаха
    само захариев ни се опъва на цялата група ;д
    всичко друго е на 6 ^_^ първият ми изпит е ей сега на 27-ми.

:Д охх тоз Захариев.. по анатомия ли сте при него? не ти завиждам:Д
    успех ей, моя на 28! стискаме си палци Д:
    are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
    on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients

Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    аз съм си Марко Тотев значи.
    googlenah da vidq koi e Marko Totew i evala, i'm impressed ;D

Град
    Beyond reality
    maDamn

anonymous708973
    Guest
    ама какви са тия филми със заверките при вас? Как няма да ви дадат заверка, ако сте си написали всички междинни домашни или квото там имате и имате присъствия?

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Взела съм си първата сесия успешно и първия семестър от първия курс официално е приключен! На 19-ти януари ми почва втория семестър. Ще видим с този как ще се справя.

Замислям се за Erasmus+
    Като гледам студентите, които идват тук в България, как се забавляват, много ми се приисква и аз да участвам в едно такова приключение. Изходящо от България към някъде си предполагам е същото, само че с по-големи изисквания спрямо академичната страна на нещата :д
    Така или иначе на мен шанса ми чрез това МИО да преуспея е минимален, поне да си изкарам фецко остатъка от бакалавъра.

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    И аз се замислям за Еразъм, но не знам дали да се пробвам с немски вместо английски, защото ми е много на сърце По принцип уча всичко на английски и шоковата вълна ще е само от смяната на средата, докато с немския ще е пълна промяна.

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    И аз се замислям за Еразъм, но не знам дали да се пробвам с немски вместо английски, защото ми е много на сърце По принцип уча всичко на английски и шоковата вълна ще е само от смяната на средата, докато с немския ще е пълна промяна.
    Тогава считай, че 6 месеца ще ти бъдат глътнати , (ако не знаеш езика).
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от pac0line Виж мнението
    Изходящо от България към някъде си предполагам е същото, само че с по-големи изисквания спрямо академичната страна на нещата :д
    Изходящото положение е коренно различно. Еразмусите в моя университет бързо видяха, че няма да им се получи с нагласата за ежедневно празнуване и да видиш как прекарват повече време в библиотеката от редовите студенти.
    Замисли се дали искаш нещо, което да ти стои добре в CV-то, или място, на което да си купонясваш. Средни варианти има много малко.

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Мойте лекции още не са свършили, а другата седмица имам изпит.
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    ама какви са тия филми със заверките при вас? Как няма да ви дадат заверка, ако сте си написали всички междинни домашни или квото там имате и имате присъствия?
    ти предполагам учиш някъде по УНССтата? хаха
    ние имаме всяка седмица по 2-3 колоквиума и трябва да сме взели всичко за заверка, да нямаме отсъствия и ако имаме трябва да те изпитват на матряла на който си отсъствал и имаме протоколи по почти всеки предмет по 2-3 листа и да има филми със заверките:Д да вземеш заверка е почти по-трудно отколкото да вземеш изпита;д

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от skatew Виж мнението
    ти предполагам учиш някъде по УНССтата?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

^ на мен протоколите по медицинска химия са ми около 15 за този семестър и всеки един ми излезна по 14 страници :Д отделно другата седмица ще ни изпитва за заверка на цял дял от конспекта (т.e. 15 въпроса от 40) хаха. няма да ти споменавам за останалите дисциплини, знаеш к'во е положението
    Последно редактирано от pandabear : 01-17-2015 на 10:47

мъка, мъка:Д аз слава богу се научих вече за 2 години в последния момент заверяване и всичко почти съм си изчистил, та този семестър по-лесно заверяване се очертава, пък идващата седмица ще си покаже:д сядам да уча, приятен ден, Колеги хах

Мега фен Аватара на Dagichka
    Пантерката е в Германия :д
    аз си заверих всичкоо, имах протоколи само по физика и всичко мина най-накрая но двама колеги вече си изгърмяха служебните заверки, защото нямаха нуждните присъствия.. :д айде успех на всички през сесията

Charlotte8811
    Guest
    Здравейте, предлагам на вниманието ви един сайт, който предлага работа за студенти, които да помагат в домашните работи на по- малки ученици или възрастни онлайн. Можете да предлагате частни уроци като помощ на по- малките по всеки предмет, който ви е силен: например математика, български, физика, химия или начално ниво на някакъв език. Ако имате други компетенции, например компютърни също може да предложите частни уроци по тях съответно. Сайта е www.grischool.com Всички услуги на Гри училище са напълно безплатни. Гри училище не взима никакви такси, комисионни или абонаменти. Вие получавате заплащането си директно от ученика и получавате 100% от платената цена. Вие определяте начина на плащане, колко дни преди урока желаете да Ви се плати. Може да предложите например абонамент помощ в училище по даден предмет за един месец, да предложите първо безплатен тест урок. Има много варианти. Гри училище популяризира услугите ви и ви помага да си изградите клиентска база и да си печелите един добър доход от знанията, които вече имате в главата си.

Ако една от възможностите ми е специалност със следния прием:

1 компонент- техен изпит на 1 равнище или техен изпит на 2 равнище или матура по математика
    2 компонент- оценка от дипломата или матура по математика
    3 компонент- оценка от дипломата или матура по английски

Ако си карал матура, автоматично ти вземат оценката от нея. При положение, че по математика в дипломата имам 5,75, а по английски 6,00 и не ми се рискува нито да разваля шестицата, нито да се опитвам за повече от 5,75, какъв е най-добрият вариант? Да държа техния изпит+ оценките от дипломата по математика и английски+ втората ми матура да е по друг предмет? Което пък не ме устройва много, защото главният ми вариант е английският. Не кандидатствам тази година, но вече започвам да се оглеждам за специалности и още не ми е много ясно. Благодаря!

noName_11
    Guest
    Помощ!!!
    Дадена е част от програма:

b=5*а;
    if(b>a)
    c=Math.sqrt(10-b);
    else
    c=Math.sqrt(a-b);
    System.out.println(“c=”+c);

Дефинирайте „postcondition“ Q, което е просто true. Направете wp-пресмятане и дефинирайте “precondition” за частта от програмата.

noName_11
    Guest
    Help me!!!
    Дадена е част от програма:

b=5*а;
    if(b>a)
    c=Math.sqrt(10-b);
    else
    c=Math.sqrt(a-b);
    System.out.println(“c=”+c);

Дефинирайте „postcondition“ Q, което е просто true. Направете wp-пресмятане и дефинирайте “precondition” за частта от програмата.

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Цитирай Първоначално написано от Speedz Виж мнението
    Ако една от възможностите ми е специалност със следния прием:

1 компонент- техен изпит на 1 равнище или техен изпит на 2 равнище или матура по математика
    2 компонент- оценка от дипломата или матура по математика
    3 компонент- оценка от дипломата или матура по английски

Ако си карал матура, автоматично ти вземат оценката от нея. При положение, че по математика в дипломата имам 5,75, а по английски 6,00 и не ми се рискува нито да разваля шестицата, нито да се опитвам за повече от 5,75, какъв е най-добрият вариант? Да държа техния изпит+ оценките от дипломата по математика и английски+ втората ми матура да е по друг предмет? Което пък не ме устройва много, защото главният ми вариант е английският. Не кандидатствам тази година, но вече започвам да се оглеждам за специалности и още не ми е много ясно. Благодаря!
    Не си разваляй оценките от дипломата. Изкарай просто някаква матура, за да я има. По-добре си учи и се подготви за техния изпит, предполагам е с по-голям коефициент и дори да изкараш 5 е по-добре, отколкото несигурното 6 на матурата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си