- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Студентска тема
Окей, да питам.На някого случвало ли му се е с колегите му да са при различни преподаватели и критериите за заверка за допускане до изпит да са тотално различни?!
maDamn
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
Very nice...аз съм си Марко Тотев значи.
maDamn
:Д охх тоз Захариев.. по анатомия ли сте при него? не ти завиждам:Д
успех ей, моя на 28! стискаме си палци Д:
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
ама какви са тия филми със заверките при вас? Как няма да ви дадат заверка, ако сте си написали всички междинни домашни или квото там имате и имате присъствия?
Взела съм си първата сесия успешно и първия семестър от първия курс официално е приключен!На 19-ти януари ми почва втория семестър. Ще видим с този как ще се справя.
Замислям се за Erasmus+
Като гледам студентите, които идват тук в България, как се забавляват, много ми се приисква и аз да участвам в едно такова приключение. Изходящо от България към някъде си предполагам е същото, само че с по-големи изисквания спрямо академичната страна на нещата :д
Така или иначе на мен шанса ми чрез това МИО да преуспея е минимален, поне да си изкарам фецко остатъка от бакалавъра.
И аз се замислям за Еразъм, но не знам дали да се пробвам с немски вместо английски, защото ми е много на сърцеПо принцип уча всичко на английски и шоковата вълна ще е само от смяната на средата, докато с немския ще е пълна промяна.
Изходящото положение е коренно различно. Еразмусите в моя университет бързо видяха, че няма да им се получи с нагласата за ежедневно празнуване и да видиш как прекарват повече време в библиотеката от редовите студенти.
Замисли се дали искаш нещо, което да ти стои добре в CV-то, или място, на което да си купонясваш. Средни варианти има много малко.
Мойте лекции още не са свършили, а другата седмица имам изпит.
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
ти предполагам учиш някъде по УНССтата? хаха
ние имаме всяка седмица по 2-3 колоквиума и трябва да сме взели всичко за заверка, да нямаме отсъствия и ако имаме трябва да те изпитват на матряла на който си отсъствал и имаме протоколи по почти всеки предмет по 2-3 листа и да има филми със заверките:Д да вземеш заверка е почти по-трудно отколкото да вземеш изпита;д
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
^ на мен протоколите по медицинска химия са ми около 15 за този семестър и всеки един ми излезна по 14 страници :Д отделно другата седмица ще ни изпитва за заверка на цял дял от конспекта (т.e. 15 въпроса от 40) хаха. няма да ти споменавам за останалите дисциплини, знаеш к'во е положението![]()
Последно редактирано от pandabear : 01-17-2015 на 10:47
мъка, мъка:Д аз слава богу се научих вече за 2 години в последния момент заверяване и всичко почти съм си изчистил, та този семестър по-лесно заверяване се очертава, пък идващата седмица ще си покаже:д сядам да уча, приятен ден, Колеги хах
Пантерката е в Германия :д
аз си заверих всичкоо, имах протоколи само по физика и всичко мина най-накрая но двама колеги вече си изгърмяха служебните заверки, защото нямаха нуждните присъствия.. :д айде успех на всички през сесията![]()
Здравейте, предлагам на вниманието ви един сайт, който предлага работа за студенти, които да помагат в домашните работи на по- малки ученици или възрастни онлайн. Можете да предлагате частни уроци като помощ на по- малките по всеки предмет, който ви е силен: например математика, български, физика, химия или начално ниво на някакъв език. Ако имате други компетенции, например компютърни също може да предложите частни уроци по тях съответно. Сайта е www.grischool.com Всички услуги на Гри училище са напълно безплатни. Гри училище не взима никакви такси, комисионни или абонаменти. Вие получавате заплащането си директно от ученика и получавате 100% от платената цена. Вие определяте начина на плащане, колко дни преди урока желаете да Ви се плати. Може да предложите например абонамент помощ в училище по даден предмет за един месец, да предложите първо безплатен тест урок. Има много варианти. Гри училище популяризира услугите ви и ви помага да си изградите клиентска база и да си печелите един добър доход от знанията, които вече имате в главата си.
Ако една от възможностите ми е специалност със следния прием:
1 компонент- техен изпит на 1 равнище или техен изпит на 2 равнище или матура по математика
2 компонент- оценка от дипломата или матура по математика
3 компонент- оценка от дипломата или матура по английски
Ако си карал матура, автоматично ти вземат оценката от нея. При положение, че по математика в дипломата имам 5,75, а по английски 6,00 и не ми се рискува нито да разваля шестицата, нито да се опитвам за повече от 5,75, какъв е най-добрият вариант? Да държа техния изпит+ оценките от дипломата по математика и английски+ втората ми матура да е по друг предмет? Което пък не ме устройва много, защото главният ми вариант е английският. Не кандидатствам тази година, но вече започвам да се оглеждам за специалности и още не ми е много ясно. Благодаря!
Помощ!!!
Дадена е част от програма:
b=5*а;
if(b>a)
c=Math.sqrt(10-b);
else
c=Math.sqrt(a-b);
System.out.println(“c=”+c);
Дефинирайте „postcondition“ Q, което е просто true. Направете wp-пресмятане и дефинирайте “precondition” за частта от програмата.
Help me!!!
Дадена е част от програма:
b=5*а;
if(b>a)
c=Math.sqrt(10-b);
else
c=Math.sqrt(a-b);
System.out.println(“c=”+c);
Дефинирайте „postcondition“ Q, което е просто true. Направете wp-пресмятане и дефинирайте “precondition” за частта от програмата.