.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Много ми е смешна тая професия, бил съм при най-добрите в България и не съм видял дори един, който да има нещо в главата. Работят за пари, а не за да помагат.
    Ама какво се учудваш.Никой здравомислещ човек не би станал психолог,ако може да прави нещо друго Вероятно наистина добрите психиатри в САЩ вземат хилядо долари на сеанс за лекуване на истински проблеми,но какви екипи трябват тук всъщност-проблемче тип Оооо не, някое момче ме заряза,защото съм грозна и училищната психоложка,която работи за 400 лв каза на майка.Ами много ясно че ще каже а няма да остави някаква 14-15-16-17-18 пикла да преценя сама какво е добро за нея и какво не

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от MadMadLife Виж мнението
    Вероятно наистина добрите психиатри в САЩ вземат хилядо долари на сеанс за лекуване на истински проблеми
    А нощем същите тия психолози/психиатри обличат трико и преследват престъпници в Метрополитън.
    Там вземат хиляди долари, за да лекуват кучето на няква от проблемни сънища.
    Антидепресанти там се пият като бонбони, никой не може да помогне на тва мутирало племе.

Цитирай Първоначално написано от MadMadLife Виж мнението
    Ама какво се учудваш.Никой здравомислещ човек не би станал психолог,ако може да прави нещо друго Вероятно наистина добрите психиатри в САЩ вземат хилядо долари на сеанс за лекуване на истински проблеми,но какви екипи трябват тук всъщност-проблемче тип Оооо не, някое момче ме заряза,защото съм грозна и училищната психоложка,която работи за 400 лв каза на майка.Ами много ясно че ще каже а няма да остави някаква 14-15-16-17-18 пикла да преценя сама какво е добро за нея и какво не
    MadMadLife Изобщо не ставаше въпрос за това, че някое момче ме е зарязало.A и ти как знаеш ние за какво сме си говорили?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си