- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- 20.01 - Още руски консерви на път за Украйна
ми аз не знам какви си били условията за това примирие и дали са били приемливи за едните и за другите.
Щом хората в източна Украйна не приемат новото правителство за легитимно и също не искат в ес, ами тва е, толкоз, това е демократичното.
тва са над 800 000 украинци от Източна Украйна избягали в Русия, това нормално ли е, от какво бягат?
Недей да шикалкавиш, много добре знаеш, че подобни кризи се решават на международно ниво от представители на враждуващите страни. Щом не приемат правителството за легитимно, нека да протестират и предизвикат предсрочни парламентарни (ако не нужно и президентски) избори. Защо трябва да отцепват половината държава? Какво демократично има в тея дирижирани граждански войни и окупации (защото завземането на Крим беше точно такова)?
Масовата част от българите не харесваха правителството на Орешарски. Да не би да е имало гражданска война по този повод?
Бягат от войната. Навсякъде, където има война, властва несигурност и е заплашен живота на цивилни, има и бежански вълни. Сирийците от какво бягат според теб?тва са над 800 000 украинци от Източна Украйна избягали в Русия, това нормално ли е, от какво бягат?
Welcome to the Jungle...
Добре бе, например хайде да се съберат сега 20 000 човека в София подкрепяни и от външни сили и да направят преврат и новото правителство изведнъж поема в посока обратна на ес.
Хайде да те видим какво ще направят останалите примерно 4 милиона хора мислещи като тебе, и това ново правителство срещу несъгласните да прати армия и наемни отряди и фашистки организации.
Ами да бягат в Западна Украйна, в Румъния, в ес, що в Русия, що?
ами щом им е такова самосъзнанието тогава ес и украинската армия срещу какво се бори, срещу самосъзнанието им ли, ай мерси, нали точно това ти обяснявам, че тия хора нямат самосъзнание за ес и не искат. В това е свободата им, да избират, като имат друго самосъзнание не ги убиваме или пък прогонваме от къщите им и земите на дедите им от векове.
Последно редактирано от defender : 01-23-2015 на 23:51