.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Exclamation Чувство за вина.

Здравейте. Не знам от къде да започна...Първоначално, аз съм момче на 15 години. Имам един приятел, с който се познаваме от 4 месеца. С моя помощ, той си хвана едно момиче, с което ходят от 2 месеца и са много щастливи (поне така изглеждаше). Та с това момиче се познаваме откакто познавам и приятеля си...и също бяхме добри ''приятели'' и с нея, но когато тя разбра, че вместо онова момче, аз съм писал от фейса му, за да я зарибя вместо него, тя нещо ми се разсърди и не ми говореше. Преди една седмица, в петък, тя ме покани у тях да си говорим. Когато пристигнах, тя направо ме дръпна вътре и ме настани на дивана. Нямаше никой у дома и скоро никой нямаше да дойде (поне тя така каза). Каза, че ще дойде след малко и да не се чувствам неудобно. След минути тя извика ''Може ли да ми помогнеш замалко ?'' А аз: ''Къде си ?'', а тя каза, че е в стаята си. Досега никога не бях отивал у тях и просто се запътих по коридора и се натъкнах на полу-отворена врата, а зад нея не се виждаше нищо. Помислих, че не е нейната стая, но когато се обади, осъзнах че тя е вътре. Отворих леко вратата и какво да видя...Тя стоеше гола, на крака с червена кърпа завързана за кръста й, така че да не се вижда срамната част. Тя се обърна към мен и ме дръпна за ръката и затвори вратата. След това тя се разголи напълно и почна да ме съблича. Молех я да спре...но накрая и аз се оддадох на изкушението. Съблече ме и след минути бях проникнал вътре в нея...това беше първият ми път с гаджето на приятеля ми. Много се срамувам и изпитвам тежка вина. Какво да сторя ? Моля помогнете!!!

Мега фен Аватара на RapExotic
    Да разбирам ли, че си скъсал със сестра си?

Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Айде бе човек! Не се шегувам...гаджето на приятеля ми му изневери с мене! Какво трябва да правя? Ей така да мълча...не мога...дайте съвети моля!

Супер фен Аватара на sl1nceetoo
    Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    и аз това се чудя...

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от dragoon2000 Виж мнението
    Какво да сторя ?
    Другия път я чукай до смърт, до нейната, да не вземеш ти да умреш, че ще се чувствам виновен.

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Пусни един еврошанс, може и там да спечелиш. Ако това е истина, не прави нищо, ако ти беше наистина приятел, нямаше да я плеснеш.

Повече от фен Аватара на _Baby_
    Само не разбрах за какво беше цялото това еротично разказче като можеше да предадеш историята с две думи. Мисля, че няма и капчица истина в това, което написа.

Цитирай Първоначално написано от _Baby_ Виж мнението
    Само не разбрах за какво беше цялото това еротично разказче като можеше да предадеш историята с две думи. Мисля, че няма и капчица истина в това, което написа.
    Еми, чоже и да съм се задълбочил малко, защото вероятно тайничко си мечтая това отново да се случи, но знам, че не бива!
    И така...няма ли някой да ми помогне? Не мога да мълча просто ей така!

Какво да сториш? Говориш.Говори с нея и с приятеля ти, и си отнеси последствията.

Цитирай Първоначално написано от _Baby_ Виж мнението
    Да не завиждаш?

Ясно е , че не ти е приятел щом си боцнал .. ако ти харесва ТОЙ като човек и искаш да станете приятели,ще се наложи да живееш с вината, НО само в случай, че к*рвата си държи този път устата затворена .. ако не искаш да живееш с вината, отиваш и започваш да говориш .. 2на ситуация човече ..

Мега фен Аватара на baby_baby
    Цитирай Първоначално написано от imatheoneman Виж мнението
    Ясно е , че не ти е приятел щом си боцнал .. ако ти харесва ТОЙ като човек и искаш да станете приятели,ще се наложи да живееш с вината, НО само в случай, че к*рвата си държи този път устата затворена .. ако не искаш да живееш с вината, отиваш и започваш да говориш .. 2на ситуация човече ..
    Напълно съгласна

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си