Първоначално написано от defender Auriss, Aeternal, сори, ама кога ще си пускате нова темичка. Като свършат със секса помежду си.
Първоначално написано от papugai Като свършат със секса помежду си. Не ревнувай, мишле.
Първоначално написано от Aeternal Не ревнувай, мишле. Да ревнувам теб или него, защото и двамата сте 4-ки, а аз съм 9-ка
Първоначално написано от papugai Да ревнувам теб или него, защото и двамата сте 4-ки, а аз съм 9-ка :* ще ти изпапам бузките.
Първоначално написано от Aeternal :* ще ти изпапам бузките. звучи заплашително, като сексуална закана нова темичка
Първоначално написано от defender звучи заплашително, като сексуална закана нова темичка На тебе всичко ти звучи заплашително. :Д Бахти шапшала :Д
кво е това "шапшал"? звучи ми като маршал
Първоначално написано от Aeternal :* ще ти изпапам бузките. Значи няма да си мия задника, за да ти е по-приятно.
Първоначално написано от papugai Значи няма да си мия задника, за да ти е по-приятно. :* и аз няма да си мия патката, за да ти е по-приятно на теб. Подмиваш ли се бе, педал? :Д
Последно редактирано от Aeternal : 01-25-2015 на 11:22
Първоначално написано от Aeternal :* и аз няма да си мия патката, за да ти е по-приятно на теб. Много нагло лъжеш, ти си я миеш само на празник, другото го смяташ за разхищение на вода.
Правила