Първоначално написано от papugai Като свършат със секса помежду си. Не ревнувай, мишле.
Първоначално написано от Aeternal Не ревнувай, мишле. Да ревнувам теб или него, защото и двамата сте 4-ки, а аз съм 9-ка
Първоначално написано от papugai Да ревнувам теб или него, защото и двамата сте 4-ки, а аз съм 9-ка :* ще ти изпапам бузките.
Първоначално написано от Aeternal :* ще ти изпапам бузките. звучи заплашително, като сексуална закана нова темичка
Първоначално написано от defender звучи заплашително, като сексуална закана нова темичка На тебе всичко ти звучи заплашително. :Д Бахти шапшала :Д
кво е това "шапшал"? звучи ми като маршал
Първоначално написано от defender кво е това "шапшал"? звучи ми като маршал Същото
Първоначално написано от Aeternal :* ще ти изпапам бузките. Значи няма да си мия задника, за да ти е по-приятно.
Първоначално написано от papugai Значи няма да си мия задника, за да ти е по-приятно. :* и аз няма да си мия патката, за да ти е по-приятно на теб. Подмиваш ли се бе, педал? :Д
Последно редактирано от Aeternal : 01-25-2015 на 11:22
Първоначално написано от Aeternal :* и аз няма да си мия патката, за да ти е по-приятно на теб. Много нагло лъжеш, ти си я миеш само на празник, другото го смяташ за разхищение на вода.
Първоначално написано от papugai Много нагло лъжеш, ти си я миеш само на празник, другото го смяташ за разхищение на вода. Тамън ще ти е по-хубаво на теб. на тебе религията ли те кара да си миеш дупето или просто живееш на място без тоалетна хартия?
Правила