- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Изпробвана диета :)
Като цяло не ми трябва диета, слаба съм, но исках да съм още по и за това ето какво:
Закуска: Плод
Обяд: Нискомаслено кисело мляко
Вечеря: Зеленчук
Спазвах това и свалих мноооого.
По-подробно и от диетолог не съм виждал.
Така както си го написала изглежда така:
1.(закуска) Една ябълка или един банан.
2. (обяд) Кофичка кисело мляко с 0,1% масленост.
3. (вечеря) Една краставица или един морков.
Ако някой би оцелял с това меню и свали килограми, то когато спре да спазва тази "диета", ще стане още по-пълен от преди.
Последно редактирано от VinDiesel : 01-22-2015 на 21:32
Ей с такива подобни „диети“ една моя приятелка си прецака целия организъм и сега съжалява жестоко... Под диета не разбирайте гладуване, разбирайте балансирано хранене, а с комбинация с някакви физически упражнения, не само че ще свалите излишното, но и ще се стегнете.
Стои нездравословно и не особено красиво, когато с такива гладувания си изгаряте не само мазнините, но и мускулната маса...
Съгласна съм с теб, именно и затова бях дала пример с въпросната си приятелка. От такава „диета“, равносилна на гладуването, се почна и си донесе на главата куп проблеми и почти година след внезапното отслабване, организма ѝ не може да се възстанови както трябва...
Какъв е правилния режим на хранене... Аз по подобен начин закусвам с плод, кисело мляко, варени картофи, но си хапвам и пържено, сладко понякога а хляб ям на седмицата 2пъти...може би точно и за това май имам точно обратния резултат... Така и не успявам да открия един подходящ хранителен режим... Посъветвайте ме, че корема ми стана като бирено коремче, а дупето ми хич не е стегнато
Стига с тези умопомрачителни диетихранете се пълноценно и здравословно
Започни да ядеш по 5-6 пъти и да бягаш.Пий по 2л вода на ден
Всичко което не е мазно, но има и полезни мазнини като в ядките например. Наблягай на зеленчуци, плодове и чисти меса, като пилешко, пуешко, заешко, телешкото също става, но от него се продава и с мазнини, гледай да е чисто. Може да ядеш и по 3 пъти на ден, увеличи водата, както е написал колегата отгоре. Трябва да имаш и някакво движение, може да са повече разходки, фитнес, спорт като волейбол, басткетбол и т.н. Бягането ще ти помогне да свалиш излишните мазнинки, но ако искаш да се стегнеш, ще ти трябват и упражнения, потърси в нета има хиляди клипове, за цялостно стягане на тялото при жените. Успех.
Също така закуската трябва да ти е най-богатото хранене за деня, а вечер да е най-бедното, например вечер само салата.
Спри газираното, сладкото и хляба. Това ще ти помогне много.
Много благодаря..... имам лошия навик вечер да си хапвам повече... трябва да положа някакви усилия за промяна
VinDiesel .. сладкото не може да се спре ей така
Иначе хубави съвети - Аз се опитвам да водя по-добър начин на живот ,ама без сладко не мога .
Гледам да замествам сладкишите с плодове ..
Успех на всички
И без луди диети !
(Пък колко ме мързи да правя упражнения.....)
Ronney ти какви упражнения правиш![]()
Аз имам 1 ден от седмицата, в който ям каквото ми се яде и по колкото искам. Иначе и черния шоколад е заместител.
VinDiesel, като спомена полезни мазнини, какво друго ги съдържа освен ядките, защото и аз винаги за ядки се сещам и не съм се замисляла какви други храни има, които са източник на такива мазнини?
Така и така сте почнали темата- бягането може ли да се замени от много бързо ходене? За във фитнес става дума.
Да разбира се, просто се удължава времето за което ще изгориш 7700 калории= 1 кг мазнина.
И най-добре е да сложиш голям наклон на пътеката.
Зехтин следователно и маслините, натуралния (черен) шоколад, кокосов орех, сьомга, херинга, скумрия, риба тон, авокадо, житните растения.
Най-опасни и вредни са мазнините от чипсове, пържени картофи, маргарин, сладки, торти, рола и т.н.
Последно редактирано от VinDiesel : 01-27-2015 на 21:38