.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Hybrid View

Като ти чета историята такава злоба ме налита ... следващия път когато те удари,моля те .. откачи и зъбите с един лакът.. Разбирам баща ти защо и се доверява сляпо .. няма го повечето време вкъщи,иска да имаш някой докато него го няма .. той не иска да е сам .. но,моля те .. разбий й носа следващия път .. полудей, на 17 си,не на 12 .. давай малко воля за живот.

Цитирай Първоначално написано от imatheoneman Виж мнението
    Като ти чета историята такава злоба ме налита ... следващия път когато те удари,моля те .. откачи и зъбите с един лакът.. Разбирам баща ти защо и се доверява сляпо .. няма го повечето време вкъщи,иска да имаш някой докато него го няма .. той не иска да е сам .. но,моля те .. разбий й носа следващия път .. полудей, на 17 си,не на 12 .. давай малко воля за живот.
    Повярвай ми много пъти съм искала да я ударя с нещо но не ми е стигало кураж да го направя

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    С предмети е опасно, не се знае в яда си, как ще я халосаш и какво ще й направиш.

Не трябва обаче да се оставяш, говори с баща си, обясни му за терора, който ти се налага.
    Не вярвам тя да е по-важна от теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си