Първоначално написано от
LadyDi
Ако можеше да избереш от всички хора на света, с кого би искала да пиеш кафе/обядваш (там каквото предпочиташ да правиш) и какво би го попитала? Хм, някой психопат затворник, например Менсън, трябва да проуча другите. И ще го попитам да ми разкаже за целия си живот.
Има ли нещо, за което мечтаеш отдавна и какво те спира да го постигнеш? И по-горе ме питаха, нямам толкова лонг-търм мечти и желания. Имам някаква схема в идните месеци/година какво искам да свърша, но не си правя планове и не си мечтая за нататък, не искам да оставам разочарована. Също, бъдещето ме плаши. Не искам да мисля за него, защото за да мисля за него, означава да се опитвам да предвиждам какво може да се случи, а това е невъзможно. Day-to-day и year-to-year планове все пак имам.
Кое считаш за най-голямото постижение в живота си до момента? Характера ми. Никога не е бил това, което е в момента. В професионален план не бих ги нарекла постижения, защото за мен са удоволствие. И там съм с мотото, че винаги може повече и по-добре.
Каква роля играе в живота ти любовта? А семейството? Те ме правят човек, защото те ме карат да изпитвам емоция, която не подлагам на анализ, защото предпочитам да не знам и да чувствам, от колкото да знам и да не чувствам. Което вече се е случвало, и трябваше да дам крачка назад.
Кога плака за последно? Защо? (освен, ако не ти е неудобно да споделиш) Преди седмица-две, заради ПМС. Усещам как ми е нервно, и просто седя и си мълча , за да не дразня хората и накрая за нещо дребно се разревавам, докато му обяснявам - спокойно, не си виновен/на , тялото ми е такова :Д и продължавам по темата, през сълзи
Какви са отношенията с майка ти? Обичаме се много, безкрайно близка приятелка ми е. Много я критикувах до преди няколко месеца, но вече я приех и от както я приех - тя започна сама да осъзнава , че нещата , които е правела и съм критикувала, някои от тях наистина иска да ги махне :Д други пък не :Д И тя е единственият човек, на когото мога да разчитам, като закъсам с каквото и да е било - зле съм с документация и някои други неща, свързани с това, и тя ми помага.
С какво, според теб, не бива да си правим шеги?И да се шегуваме, и да се шегуваме , светът е такъв, какъвто е, нито нещо става по-лошо, нито нещо става по-добро. Заради това - не трябва да си правим шеги с обидчиви или чувствителни хора, защото ей тогава става по-лошо. Или пък да се шегуваме на теми, които могат да развеселят някого. За мен е важен ефектът върху хората, а не съдържанието на шегата.