.
Затворена тема
Страница 181 от 354 ПървиПърви ... 81131171177178179180181182183184185191231281 ... ПоследнаПърви
Резултати от 4 501 до 4 525 от общо 8834
    Ядеш ли кюфтета?
    Коя е любимата ти чалга певица?
    Ходиш ли на Plazza Dance?
    Пушиш ли марихуана?
    Гледаш ли The Vampire Diares?

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Ако можеше да избереш от всички хора на света, с кого би искала да пиеш кафе/обядваш (там каквото предпочиташ да правиш) и какво би го попитала?
    Има ли нещо, за което мечтаеш отдавна и какво те спира да го постигнеш?
    Кое считаш за най-голямото постижение в живота си до момента?
    Каква роля играе в живота ти любовта? А семейството?
    Кога плака за последно? Защо? (освен, ако не ти е неудобно да споделиш)
    Какви са отношенията с майка ти?
    С какво, според теб, не бива да си правим шеги?
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Как се оправяте с приятеля ти с такава разлика?
    Не си ли много малка за ИТ специалист?
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Супер фен Аватара на Wednesday666
    За момента имам само един въпрос - когааааа ще се видим в самоковска общинааа

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Цитирай Първоначално написано от M**** Виж мнението
    ...
    4. На какво отдаваш "нърд"-овете да правят по-освободени неща? Имам предвид, че преди време гледах епизод на "От местопрестъплението", където разследващите се опитваха да разнищят случай на убийство на един "нърд" и навлязоха в потайния свят на "нърд"-овете. В сериала животът им бе представен като на супер освободени хора, които за околните, в нормална социална обстановка, изглеждат като миловидни и скромни хорица, задръстени бих добавил, а в своя си свят - наркотици, запои, оргии, експерименти с тялото, тежка музика или електронна такава, татуирани на незабележими места, с пиърсинг на носа/устната... Аве, ако си гледала един филм на Анджелина Джоли - Не съм го гледала, ама нямам такъв опит. Не знам, ама аз считам съществуването ми за съвсем прилично , изключае, че любопитството ми работеше много.
    Просто, като става дума за здраве, за мен е на първо място, много съм плашлива от всякакви заболявания, чак хипохондрия не, но много се пазя, храня се здравословно, до колкото позволяват магазините ни, и спортувам през сезоните, различни от зима. Не пия, не пуша, не взимам и наркотици.
    https://en.wikipedia.org/wiki/Hackers_(film) - момичетата "нърд"-ове в епизода на "От местопрестъплението" бяха представени по подобен начин като героинята на Джоли.

И все повече почвам да си те представям по подобен начин...

Сега, ако отговориш, че имаш татуси и/или пиърсинг - съвсем ще затвърдиш посоката на мислене, която съм задал за теб...

Edit: Желая ти лек полет и път.

Edit2: Онзи запис, с цикленето ти, ти разполагаш ли с него? И ако "да" - то би ли го споделила с нас, за да се посмеем - сигурно си изглеждала забавно? :P
    Хахахах, нямам го, ама някой дей ден ще го питам, ако случайно го пази, ама ме съмнява :Д
    Гледай филма - стар е, тогава да си била на 2 г., но си е класика... А и прочетох, че си търсиш възможност за гушкане в прегръдките на приятеля ти - какъв по-хубав повод от това да гледате филм заедно. + това, което чета - филмът има нещо общо с вашата професионална сфера

@към всички
    Кой тук изготвяше хороскопи? Да използвам възможността, без да отварям нова тема, да попитам какво е да си Зодия Рак, с Асцендент Рак (че май на там клонят нещата при мен)?

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Какъв жанр филми най-много харесваш?
    Падаш ли си по екшън фантастиките?
    Играла ли си някога на книгите игри?
    Имала ли си тамагочи?
    Задружен ли беше последният ти клас?
    Какво ти се струваше,че им е общото мнение за теб?
    Интересна ли ти е езотриката?
    А окултизма?
    Защо започна да пишеш в този форум?
    Защо продължаваш да пишеш в него?
    Какво ти харесва и какво не ти харесва в него като цяло?
    Имаш ли си любими потребители тук?
    Виждала ли си се с някого от форума? Никове?
    А искаш ли да се видиш с някого? Никове?
    Какво е мнението ти за мен?
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от TheDeath Виж мнението
    Много ми е интересно да чета отговорите ти, обичам хора, които отговарят подробно, а не само с да, не и не знам Аз също съм по дългите обяснения, даже понякога давам напълно излишна информация, което при теб го няма, възхищавам ти се О, не е така, много съм подробна, ти не ми направи впечатление също да си чак толкова много с излишна информация, по-добре повече :Д
    Ето и аз няколко въпросчета да задам:
    Ако не греша (а може и да греша) караш или си карала шофьорски курсово - кой е най-големия гаф, който си правила зад волана?Ох, то щеше да ми почва кормуването, но го оставих за другата седмица, че тази имам работа всяка вечер и няма как. Но съм карала преди курсовете, май на 16-17 бях, като опитах в една малка уличка, един завой, десен, да го взема с 40, на центъра на градчето. :Д Някакво не беше , както трябва да е, или поне майка ми подскачаше :Д
    С половинката ти имали ли сте сериозен скандал? Ако да, в началото на връзката или след това? За какво беше и как решихте проблема?Не сме имали. Ние трудно се събрахме и преговорите бяха трудни, но то са преговори с доводи, не сме се карали. Като се събрахме - един път малко се разочаровах, защото щях да му правя вечеря, пък той забравил и казал на съквартиранта да сготви нещо :Д Пък аз имах планове да го глезя, и малко се саднах , ама то, щото ПМС и бях у тях 2 седмици, без да общувам много с други хора и тъй. Всъщност, имаме преговори, не се караме. Не е имало за какво.
    Каква музика харесваш?Рок и трип хоп
    Останах с впечатлението, че приятелят ти е испанец, нова съм тука и много, много не знам кой как и какво, та искам да попитам според твоите наблюдения вярно ли е, че хората в този край на Европа са по-горещи, по-темпераментни и като цяло по-трудни характери? Нее, точно обратното виждам у него и другарите ( и другарките му ) - много са отворени към хората, много приятелски настроени, много приказват, при това много бързо, и повечето живеят лесен живот - не са свикнали на нашата политическа кочина и сега тепърва, като осъзнават какво е корупция, и са малко като деца, на които са им казали, че дядо коледа не съществува. Бих казала, че са наивни - тез по-възрастните поне
    Играла ли си Дисайпълс? Не, ама ще видя какво е
    хоп хоп
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Цитирай Първоначално написано от iwwocXr Виж мнението
    Ядеш ли кюфтета? Не съм фен на месото, ама кюфтетата са найс ( не обичам кебапчета )
    Коя е любимата ти чалга певица? Хахахаха, не съм мислила, Галена е яка, някаква фатална такава
    Ходиш ли на Plazza Dance? Ходех преди много, покрай колегите ми от първата работа, те са нон-стоп плаза, плейхаус, мегаденс, котън , и като отвориха ориента, и там. Ни съм долна чалгарка, ама съм ги обхождала заведенията подробно.
    Пушиш ли марихуана? Не, припалвала съм няколко пъти
    Гледаш ли The Vampire Diares?Не, Нина Добрев ми изглежда леко бавничка, пък тез другите двама не са мой тип мъже.
    хоп
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Ако можеше да избереш от всички хора на света, с кого би искала да пиеш кафе/обядваш (там каквото предпочиташ да правиш) и какво би го попитала? Хм, някой психопат затворник, например Менсън, трябва да проуча другите. И ще го попитам да ми разкаже за целия си живот.
    Има ли нещо, за което мечтаеш отдавна и какво те спира да го постигнеш? И по-горе ме питаха, нямам толкова лонг-търм мечти и желания. Имам някаква схема в идните месеци/година какво искам да свърша, но не си правя планове и не си мечтая за нататък, не искам да оставам разочарована. Също, бъдещето ме плаши. Не искам да мисля за него, защото за да мисля за него, означава да се опитвам да предвиждам какво може да се случи, а това е невъзможно. Day-to-day и year-to-year планове все пак имам.
    Кое считаш за най-голямото постижение в живота си до момента? Характера ми. Никога не е бил това, което е в момента. В професионален план не бих ги нарекла постижения, защото за мен са удоволствие. И там съм с мотото, че винаги може повече и по-добре.
    Каква роля играе в живота ти любовта? А семейството? Те ме правят човек, защото те ме карат да изпитвам емоция, която не подлагам на анализ, защото предпочитам да не знам и да чувствам, от колкото да знам и да не чувствам. Което вече се е случвало, и трябваше да дам крачка назад.
    Кога плака за последно? Защо? (освен, ако не ти е неудобно да споделиш) Преди седмица-две, заради ПМС. Усещам как ми е нервно, и просто седя и си мълча , за да не дразня хората и накрая за нещо дребно се разревавам, докато му обяснявам - спокойно, не си виновен/на , тялото ми е такова :Д и продължавам по темата, през сълзи
    Какви са отношенията с майка ти? Обичаме се много, безкрайно близка приятелка ми е. Много я критикувах до преди няколко месеца, но вече я приех и от както я приех - тя започна сама да осъзнава , че нещата , които е правела и съм критикувала, някои от тях наистина иска да ги махне :Д други пък не :Д И тя е единственият човек, на когото мога да разчитам, като закъсам с каквото и да е било - зле съм с документация и някои други неща, свързани с това, и тя ми помага.
    С какво, според теб, не бива да си правим шеги?И да се шегуваме, и да се шегуваме , светът е такъв, какъвто е, нито нещо става по-лошо, нито нещо става по-добро. Заради това - не трябва да си правим шеги с обидчиви или чувствителни хора, защото ей тогава става по-лошо. Или пък да се шегуваме на теми, които могат да развеселят някого. За мен е важен ефектът върху хората, а не съдържанието на шегата.
    хоп
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Цитирай Първоначално написано от tuzaro Виж мнението
    Как се оправяте с приятеля ти с такава разлика? Не сме имали проблеми никога
    Не си ли много малка за ИТ специалист?До 15-16г. само оправях компютрите на комшиите и родата ( операционни системи и хардуер) и от 16-17 започнах по-сериозно мрежи ( като навърших 17 тъкмо, започнах да работя ), и вече са минали повече от 3 години, в конкретна област, като съм сплайсвала оптични и пускала медни кабели също, освен всичко :Д Също, имам прилично добра обща култура в останалите областти, не само в моята. Просто ми е приятно, а и трябва да си вадя хляба някак.
    хоп
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Цитирай Първоначално написано от Wednesday666 Виж мнението
    За момента имам само един въпрос - когааааа ще се видим в самоковска общинааа
    Не се прибираааам :Д Ще си ходя сега в петък вечерта, да запозная нашите с моя, ще спим там и ще ходим после в градчето на баба и дядо :Д Може по софийска, ти нямаш ли път ?
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Какъв жанр филми най-много харесваш? европейско кино, драма
    Падаш ли си по екшън фантастиките? не :Д
    Играла ли си някога на книгите игри? Май не
    Имала ли си тамагочи?Да, много, само ги чупех, ама ги обичах много
    Задружен ли беше последният ти клас?Не
    Какво ти се струваше,че им е общото мнение за теб?Не ме харесваха :Д
    Интересна ли ти е езотриката?Била ми е интересна, и вероятно след време може пак да ми е, но като четиво
    А окултизма?Сейм, като предишния
    Защо започна да пишеш в този форум? Нямам спомен. Първият ми акаунт е бил, докато съм била на 14
    Защо продължаваш да пишеш в него?Защото комуникацията лице-в-лице с много хора, ми е много натоварваща, и предпочитам такава да водя писмено. Например, не трябва да се уговарям с никого, за да дойда да драсна във форума.
    Също. Обожавам да чета теми, така си ъпдейтвам базата с често срещани проблеми, макар, че напоследък рядко виждам нещо ново, но това не ми пречи, пак ми е приятно. Също, последните два месеца пиша напоследък, преди това бях дала голяма почивка.

Какво ти харесва и какво не ти харесва в него като цяло? Приемам го като всичко в живота такова, каквото е :Д Харесвам истинските неща, и не обичам да се оплаквам
    Имаш ли си любими потребители тук?Всички, дето пишат повече, и по-често, и старите. Дори и да съм джафкала някого, никога не е лично, просто това искам да кажа в този момент и толкоз. Имам предвид, хората правят форума, всички хора, та дори тези, с които мога да се сджафкам, без тях не е същото.
    Виждала ли си се с някого от форума? Никове?Даа, ewok, naive , bad apple, machoka, mish, darktemplar, shadow4e, fear4o, ledena krasota, и още, на които май не помня никовете
    А искаш ли да се видиш с някого? Никове? Не бих имала против да се видя с повечето, с които се засичам по темите. Стига да не във време като в момента, в което имам яко зор навсякъде и не мога да мръдна :Д
    Какво е мнението ти за мен? Приказваш , без да ти дреме кой какво мисли, което одобрявам. И имаш набито око за детайли, и добра памет за тях
    хоп
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Не се прибираааам :Д Ще си ходя сега в петък вечерта, да запозная нашите с моя, ще спим там и ще ходим после в градчето на баба и дядо :Д Може по софийска, ти нямаш ли път ?
    Да ти имам графика ;д
    аз съм все софиянка ;д

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Еваааааааааааааааа, много е странно как можеш да се потопиш в емоцията на друга двойка. Толкова зареждащо ми звучи всичко покрай вас.
    Как се справяш с напрежението в работа,ако има такова?
    Опитваш ли се да се докажеш на някого освен на себе си?
    Какъв ти е най-големия pet peeve ?
    maDamn

Мега фен Аватара на Dagichka
    имаш ли препоръки за добро тату студио в софия? :д
    би ли си направила още татуировки или за момента ти е окей така?
    имаш ли си термосче?
    кога за последно се загледа в небето?
    когато пътуваш с рейс/влак гледаш ли през прозореца или четеш/цъкаш на телефона?
    ако погледнеш вдясно на теб, кой е първият предмет, който виждаш?
    обичаш ли китайско?
    пробвала ли си някакви странни работи (храни имам предвид)?
    защо си с този аватар?

Мега фен Аватара на galaxy29
    приличаш ми на мъжкарана и мъжа в семейството, така ли е в действителност? ;/

Супер фен Аватара на Deadlock
    Много си интересна и готина, номном! И ми приличаш на мен по някои доста специфични неща, което ми е интересно също

Чувстваш ли дълг към семейството си да имаш деца?

Медитация?

Каза, че харесваш трипхоп (аз също); дай любими песни от жанра

Какво е отношението ти към психическите заболявания?

Изпитваш ли завист и ако да, към какво/кого?

Тъй като отскоро имам интерес към програмирането, изрекламирай ми го в едно изречение, така че да се запаля и да прекарам цяла нощ в кодене :Р

В тоя ред на мисли, какво те мотивира в работата?

Правиш ли масаж и обичаш ли да ти правят?

Изпитваш ли оргазъм? Кой/и вид/ове? Всеки път ли? По веднъж ли?

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Ако си беше правила снимки(може и да си) когато беше пълна, а приятелят ти ги даде в някой сайт без да те пита, щеше ли да се почувстваш предадена или това е позволено на жените, защото сте клюкарки не знаещи значението на думите 'личен живот' ?

Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Еваааааааааааааааа, много е странно как можеш да се потопиш в емоцията на друга двойка. Толкова зареждащо ми звучи всичко покрай вас. Хеее радвам се, то в началото е така, дано и после е :Д
    Как се справяш с напрежението в работа,ако има такова? Хм, намирам си нещо продуктивно докато свърши деня и като се прибера - няма напрежение :Д
    Опитваш ли се да се докажеш на някого освен на себе си?Вече не, преди все май е имало - я родители, я на работа
    Какъв ти е най-големия pet peeve ? Мляскане при хранене, полудявам :Д
    хоп
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Цитирай Първоначално написано от Dagichka Виж мнението
    имаш ли препоръки за добро тату студио в софия? :д Не съм чак тоооолкова доволна
    би ли си направила още татуировки или за момента ти е окей така?Не искам повече, тъй ми е добре
    имаш ли си термосче?Не, пия студено мляко с кафе само :3
    кога за последно се загледа в небето?Миналата седмица, на път към родното градче - чудех се как е възможно толкова ясно да се виждат звездите, и как от много време не съм ги виждала
    когато пътуваш с рейс/влак гледаш ли през прозореца или четеш/цъкаш на телефона?Зяпам през прозореца доста, понякога цъкам
    ако погледнеш вдясно на теб, кой е първият предмет, който виждаш? ПЦ Мишка
    обичаш ли китайско?Да, да
    пробвала ли си някакви странни работи (храни имам предвид)?Хм .. където да отида, пробвам местната храна, ама не съм била на извратени места извън европа, и не съм пробвала нещо кой знае колко. Може би халал храната в турските ресторанти ми е малко странна
    защо си с този аватар?Ни помня, май се чудех тогава какво да сложа, с план после да го сменя, и не го и смених. Май
    хоп
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението
    приличаш ми на мъжкарана и мъжа в семейството, така ли е в действителност? ;/
    Не, котката в семейството съм, просто съм упорита.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Цитирай Първоначално написано от Deadlock Виж мнението
    Много си интересна и готина, номном! И ми приличаш на мен по някои доста специфични неща, което ми е интересно също хее, найс найс

Чувстваш ли дълг към семейството си да имаш деца? не

Медитация? не, понякога просто обичам да съм неспокойна и да си реша проблемите

Каза, че харесваш трипхоп (аз също); дай любими песни от жанра thievery corporation - femme paralel, beautiful drug, the time we lost our way // portishead - gloomy sunday, biscuit, glorybox // massive attack - karmacoma, teardrop, risingson, примерно

Какво е отношението ти към психическите заболявания? Тези с физическа обосновка ( аномалии някакви ) - предполагам освен медикаментозно, може би няма начин да се решат. Тези с психическа, могат да се решат, но всеки има някоя характеристика на характера, която моооже би превишава нормата, или проблем, който да провокира лавинообразно симптоми ( някаква тревожност примерно ) . Тез вторите, вероятно всеки има нещо, при някои е по-сериозно и се налага да се вземат мерки, за да си съществува човечето нормално

Изпитваш ли завист и ако да, към какво/кого? не, яко не ме боли фара, и идол нямам

Тъй като отскоро имам интерес към програмирането, изрекламирай ми го в едно изречение, така че да се запаля и да прекарам цяла нощ в кодене :Р не съм програмист, и не мога да ти го изрекламирам :Д и не знам какъв интерес точно към какво имаш - например уеб дизайна и функц. ти дават възможността да реализираш своя идея, която мислиш, че хората биха ползвали. Помисли за нещо, което на теб би ти трябвало, или на други хора, които познаваш и го направи. Или поне виж как можеш да го направиш, с коденето ще можеш

В тоя ред на мисли, какво те мотивира в работата?
    Необятна е, има толкова много неща за цъкане
    Правиш ли масаж и обичаш ли да ти правят?И на двете не, не знам как и не обичам да ми правят. Ама бих мачкала нечий гръб, ако ми се обясни как, няма проблем.

Изпитваш ли оргазъм? Кой/и вид/ове? Всеки път ли? По веднъж ли?да, двата често срещани, всеки път, като имам настроение , и за колкото имам настроение,
    хоп
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен
    Град
    <3
    Какъв ти е най-големия pet peeve ? Мляскане при хранене, полудявам :Д
    Мислех, че съм единствения такъв психопат.. Направо ме вбесява.. пу пу..

Прочетох само последната страница, сега ще видя и предните, та..

Искаш ли да имаш деца?
    Смяташ ли, че можеш да си само с един човек до края на живота си?
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Ако си беше правила снимки(може и да си) когато беше пълна, а приятелят ти ги даде в някой сайт без да те пита, щеше ли да се почувстваш предадена или това е позволено на жените, защото сте клюкарки не знаещи значението на думите 'личен живот' ?
    Не, нямаше, сама си ги показвам, гордея се с прогреса
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Мислех, че съм единствения такъв психопат.. Направо ме вбесява.. пу пу..
    хахахахах говори ми, майка ми и братовчедка ми или им казвам, или напускам стаята, знам, че съм луда, ама не мога.Знам, че баща ми също се дразни :Д

Прочетох само последната страница, сега ще видя и предните, та..

Искаш ли да имаш деца? не
    Смяташ ли, че можеш да си само с един човек до края на живота си? да
    хоп
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Правила за публикуване