.
Отговор в тема
Страница 3 от 11 ПървиПърви 1234567 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 268
    Мега фен
    да не разреваваме ауриса все пак пичага е.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    да не разреваваме ауриса все пак пичага е.
    Aurisa можеш да го разревеш само от смях.

Мега фен
    можеше да не се гавриш с начина по които някой изразява уважение към друг.
    е да такъв ти е стила, школовка, и тебе те разбирам.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    можеше да не се гавриш с начина по които някой изразява уважение към друг.
    е да такъв ти е стила, школовка, и тебе те разбирам.
    Я разсмей ме и мене, с каква школовка съм? :Д

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Тъпак, говорих за изнасилването, за онея боклуци ми е все тая как ги третират...
    Тея конвенции можеш да си ги навреш отзад, аз казвам какво аз мисля.
    истински бунтар
    неразбран гений
    така ли не разбра, че не може да мислиш и разпространяваш нещо, което им противоречи, защото само по себе си то няма как да не бъде антихуманно?

Цитирай Първоначално написано от Fisherman Виж мнението
    значи може да се ебете в гъза,като животни,но не може да се отнасят с вас,като такива?
    да
    и ти си първичен като животно, но би било твърде неетично да те затворят в зоопарк

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    Аурис, колкото странен ми беше преди, два пъти по-неприятен ми стана сега. Махни го тоя аватар. Може да не си съгласен с политиката на определена държава, но е наистина жалко да се имат за тъждествено равни дадено правителство и цялата държава. А на Русия сме толкова задължени, че всички да отидем да им бачкаме за без пари в продължение на 10 години, пак ще има още какво да изплащаме.

Та по темата - твърдно против смъртното наказание съм, а и против приетата наказателна система като цяло. Мнението ми е, че никоя държава не трябва и не може да си позволи да бъде по-жестока от всеки един неин гражданин по отделно. Иначе какво излиза - целта оправдава средсвата. Ако мотивите наистина нямат значение и правото винаги е на страната на силния, смърното наказание е точно толкова справедливо, колкото бомбардирането на цивилни цели и зверствата на ИД. Идеята за превъзпитаване в затвора очевидно е гнила поначало и едва ли някога е работила. Ако съм избрал да не извършвам престъпления, то не е заради страх от евентуално наказание, а заради неправотата, която би произлязла от моето действие. Убеден съм, че дори извършители на тежки криминални престъпления биха се променили далеч повече, ако им бъде обяснена цялата картинка и именно защо подобни действия са грешни. Хората често осъждаме чуждите избори. Не си даваме сметка обаче за възможностите, от които е трябвало да бъде направен този избор.

Ясно е, че дори Русия да напусне Съвета на Европа (което едва ли ще стане) и смъртното наказание да бъде върнато, то няма да бъде прилагано за престъпления, различни от държавна измяна и убийство. Споменатите от Диденко престъпления са тежки, но не достатъчно тежки, за да бъде приложено най-тежкото наказание. Въпросното лице в клипа е руският вариант на Волен Сидеров. Партията му има най-малко представители в Долната камара на тяхното НС, а лидерът им скоро каза, че Русия се готви за пълномащабна ядрена война със САЩ. Далеч по-добре би направил да слушаш внимателно какво има да казва руският външен министър Лавров.

Мега фен
    http://www.dnevnik.bg/sviat/2015/01/...v/?ref=miniurl

такава държавна измяна вероятно имаш предвид

Мега фен
    впрочем той този същия преди години е обяснявал Русия как трябва да анексира Крим - просто да вметна.

Повече от фен Аватара на Тромбоцит
    Кой нормален прави 7 деца и ги гледа в такава обстановка?
    Енъф оффтопик: Категорично "за" в случаите на серийни убийства, серийни изнасилвания и т.н. Такава психопатска измет няма правото да ходи на 2 крака и да се хрантути за сметка на държавата и за сметка на жертвите си.

*Общувал съм с доста молдовци, руснаци, украинци и беларуси - сите са на страната на Русия, никой от тях не ще ЕС. Може да са си прави за себе си, може и да не са.

http://btvnovinite.bg/article/bulgar...ilizirani.html

Ауирсе, пръв си, нали ? :Д

Аурисе, ако си против анексирането на Крим, значи трябва да разцепим и Германия. Ква е тая работа. :Дl

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Тромбоцит Виж мнението
    *Общувал съм с доста молдовци, руснаци, украинци и беларуси - сите са на страната на Русия, никой от тях не ще ЕС. Може да са си прави за себе си, може и да не са.
    http://en.wikipedia.org/wiki/Ukraini...election,_2010
    https://www.youtube.com/watch?v=hdGQ2cQTBRw
    мда, само 11 и половина милиона, а покрай изцепките на Русия и Беларус и посочи средния пръст (на държавно ниво)

http://www.nytimes.com/aponline/2015...ukashenko.html
    http://www.theguardian.com/world/201...age-belarusian

Познавам и едно момче, което живееше в Русия допреди година. В момента е в Канада. От ФБ съобщенията :

Hey! In light of recent events -- you know, the whole thing with Ukraine and NATO moving forces in Eastern Europe and also Russia talking about nukes and shit -- what is your personal opinion as someone who's lived there - is it possible that the russian society will stand behind Putin if he tried to escalate this into a new Cold War ?
    I'm just concerned about all the warmongering from both sides. What do you think ?
    Ty
    -------

18 hours ago

Russian people like the same as german people during WW2
    красноречиво, а ?

Викам да ви покажа и Б-я, особено за климатика, който няма търпение да ме контри с фантасмагориите си :

Виждате ли жълтото - това са предимно проддръжници на ДПС.
    Червеното са руските подлоги.

Дай и Б-я да режем направо. Интересно и как само от клошарските региони излизат фенове на диктатори.

Много странно, как аз съм в синята ивициа? :Д :Д

Социализма е в помощ именно на работниците.

Повече от фен Аватара на Тромбоцит
    Аурисе, това червеното на скандинавите какво е? Мързи ме да търся управляващите формации там, а са с цвета на свинския отбор и ме дразни.

Гъза на ЕС и съдебната му система са по-корумпирани от всеки друг.

ЕС ни заличава като държава.

Ауриса е педал.

Руската полиция е много по-добра от нашата .... :/

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    Интересно и как само от клошарските региони излизат фенове на диктатори.
    Когато социалното неравенство и несправедливост в обществото се увеличи много, тогава често народите (най-често по-бедните) издигат режими, които да накажат алчняците и експлоататорите, причина за това неравенство.
    За кво иде реч:

Кризата удвоила милиардерите
    Неравенството се задълбочава, предупреждава организацията Oxfam
    http://clubz.bg/9975-krizata_udvoila_miliarderite

2016: Най-богатият 1% от населението ще притежава повече от всички останали взети заедно
    http://www.economy.bg/world/view/164...i-vzeti-zaedno

България – шампион по неравенство на бедни и богати
    http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1890076

Всичко е навързано,
    Аурисио Луиш Назарио де Лима
    Последно редактирано от defender : 02-02-2015 на 12:22

Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Ауриса е педал.
    +1

Адски ми е тъпо за Игор Иртишов (сериен убиец). Той е психично болен а него в затвора го държат ... :/ Той трябва да се лекува ... това което е направил е защото е психично болен. 2 пъти са искали да изпълнят смъртна присъда но са я отменили и той сега е с доживотна в Сосновка .... Има клип през 1997 в който той говори съвсем спокойно. Има и клип от 2000 в който той плаче, гласът му е тънък, и е много избухлив ....
    Той само се разваля там ... още повече му се влошава здравето. Според мен трябва да се лекува...

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    истински бунтар
    неразбран гений
    така ли не разбра, че не може да мислиш и разпространяваш нещо, което им противоречи, защото само по себе си то няма как да не бъде антихуманно?
    Ти си като кон с капаци...
    Нали САЩ са най-демократичните? Защо в някои от щатите има смъртно наказание?
    Боли ме кура и за хуманността към подобни индивиди... Щом те не са имали милост към жертвите си, защо да заслужават такава да се прояви към тях?

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Тромбоцит Виж мнението
    Аурисе, това червеното на скандинавите какво е? Мързи ме да търся управляващите формации там, а са с цвета на свинския отбор и ме дразни.
    знам ли ги - някакви социалисти са. Те това показват цветовете. Синьо - десни, червено - леви. Не им следя политиката ;/

издигат режими, които да накажат алчняците и експлоататорите
    като евреите в Германия, нали ?

Мега фен
    Значи ти с оная графика мислиш, че бедните райони искат диктатор, само защото завиждали на по-богатите, а не защото по-богатите са се самозабравили и са ги притиснали до стената и ръба на пропастта с разни закони, високи данъци, мизерни заплати и подобни (защото по принцип богатите са във властта и определят тия неща).

хм, не знам, не знам, едва ли.

https://www.youtube.com/watch?v=qtFfwxIei20

Американски оръжия.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си