- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Защо правим АНАЛЕН СЕКС?
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Смърфиета, малко си яла като дете и за това не си пораснала.
56кг на 156см не го вярвам, щеше да си личи с два пръста сланина, а ти изглеждаш нормално
Първият ни път, в който правихме анален го решихме малко не планувано, като завършек на сутрешният секс. Аз му го предложих, за да може да свърши в мен, и да си направи кефа ( егоистично ми се видя аз да свършвам по сума си пъти на акт, а той да не може да се изпразни в мен ). Най ме учуди факта, че освен болка, нямаше дори дискомфорт, не знам как го направи моят мъж тоя номер, но имаше само удоволствие, както за него, така и за мен, даже и свърших, което ме учуди още повече, в цялата тая ситуация.
Въпреки, че не сме му големи фенове, за почти година, се е случвало 2 или 3 пъти, предпочитаме си нормалният секс.
пс. Хейтърите нека дерзаят, да имам аз после на какво да се смея!
Запада защото един-двама модератора не могат да огреят на всякъде, да махнат всички тролове, и да трият всички глупави, и неуместни постове/теми. А ти като толкова имаш лично нещо против мене, заповядвай на лично съобщение, не е нужно да се спами на всякъде, макар и тук спама да не е наказуем.
Коя си ти да казваш кои теми са глупави и неуместни и кои не.
Докато тъпите съществуват и троловете ще съществуват който и да визираш.
Добре че не си модераторка че иначе щеше да си пускаш умни теми в които да си самоотговаряш.
Не си първата която ме кани на личен разговор но мерси ще пропусна![]()
Или си трол или си с болна фантазия или си тотално сбъркана! Как може да си такава лъжла! И за да не каже някой, че те обиждам без причина ето я и нея! Тема пусната от самата теб за аналният секс:
http://www.teenproblem.net/forum/sho...B5%D0%BA%D1%81
Питам аз защо света запада?
Запада защото един два три бога не могат да огреят на всякъде(визирам примерно Исус, Аллах,"Буда" и етц.) , да махнат всички малоумници/чки, и да затрият всички глупави и бедни. Да ама добре че не си я вършат, защото кой ли щеше да ми налива бензин в колата, кой ли щеше да ме забавлява в училище и интернет, с кой ли щях да споря след като всички сме умни и праведни. Коя ли щях да ч*м след диско и куп други неща. Може би светът щеше да е един скучен монолог :/ както и форума
На пъво място аз бих изчистил всички хора които са лишени от минимално чувство за хумор.
то много хора лъжат в тоя форум... Едни се правят на монахини, а всъщност са никак не са, други се правят,че са свръхопитни и всичко знаят за секса, а се чук*ли 10 пъти в живота си сигурно. Хич не се учудвам. Ама поне си помнете старите постове.
Аз и казах че не е Мъж и се оказах все пак прав дори и да съм прочел 2 нейни мнения, първото по ирония на съдбата в "Новите ни козметични похождения" :д
може dragonlady да дава акаунта и на сестра си примерно... Определено не е трол, щото преди имаше аск.фм и постваше снимки и се виждаше, че е бг момиче.
Вече знам кои са от форумния гугъл…![]()
Мда, ок може за двама различни да е, но зададения въпрос към момичетата е: как се решихте да дадете задница за пръв път. А не за пръв път с настоящия партньор.
Много ми е интересно вие пък откъде знаете кога с кой партньор е била. Темата й е от 2012, в поста от тази тема казва, че за почти година заедно със сегашния си бла-бла-бла. Може да е сменила партньора. Годежа не гарантира нищо. Хората се разделят дори след брака, камо ли след годежа.
Чукча не читател, чукча - писател![]()
Ако си беше направила труда да прочетеш, щеше да видиш, че в двете теми разказва за ПЪРВИЯ си анален секс, т.е. описва един и същи случай, но по два съвсем различни начина. И доколкото две взаимно изключващи се твърдения няма как да са еднакво верни, то е ясно, че поне едното е лъжа.
На мен лично хич не ми пука за задника на драгънлейдито, обаче искрено се забавлявам как вместо да млъкне - тя се забатачва още повече.
Всъщност точно защото си направих труда да прочета отново поста забелязах, че пише "Първият НИ път" което не е равносилно на "първият МИ път"."Първият ни път" ще рече за пръв път с даден партньор, а не по принцип. Въпроса е зададен за първия път - като цяло, а отговора не е на този въпрос. Не че на някой би трябвало да му пука.