- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Маниаци,серийни убийци,канибали и всичко за което се сетите
Жал ме е за Игор....
....и то много.
„Роден съм в Краснодар, живях с родителите си с в Мурманск. Когато пристигнах в Ленинград, попаднах в свърталище на „обратни“. Там веднага ме оформиха по пълната програма (изнасилиха). Почивах само в събота, обслужвах ежедневно по двама клиенти. Основно от мен се ползваха артистите от Мариинския балет. Те всички бяха много мили и никога не ме обиждаха. Страхувах се само от „черните“ и „сините“ (кавказки и руски престъпници). Не исках да бъда с тях, а те през цялото време ми причиняваха болка. Заставяха ме да им се отдавам. Заплашваха, че ще ми изтръгнат червата. Сега всички ме предадоха, даже в съда не дойдоха, гадовете. Когато работех там си изрусявах косата и се подстригвах на „каре“. Не трябва да ме обиждате. Мамаказа, че ще ме прибере в къщи. Тук ми е много страшно. Чичко, не ме убивайте, моля ви. Много деца съм убил и душил. После, когато милиционерите ме водеха по адресите, много от тях се оказаха живи. Родителите им ме съдиха. Не обичам жените, татко ми забранява да се занимавам с глупости. Отдавна се занимавам с проституция. Убивах децата, защото те ме обиждаха. Когато ми беше лошо и самотно, ги удушавах, а после изтръгвах червата им с ръце. Червата не съм ги ял, само ги късах със зъби. Много се страхувам от смъртта, мама и татко ме чакат в общежитието. Тук съм на училищна ваканция“.
....нямам думи :/ . Супер много ми е мъчно за него....в затвора се мъчи всеки ден.............