Първоначално написано от PinkPan7her Ти топлата вода откри, бе! О.о просто опипвах почвата как да се изразя, за да не ме скастриш, ама ти пак ме скастри, така че, вече ще се изразявам как ми кеф, без да ме страх от тебе.. ПП: когато момиче ми говори на "бе" имам чувство, че съм спал с нея. може, може
Първоначално написано от defender ПП: когато момиче ми говори на "бе" имам чувство, че съм спал с нея. може, може E, тука нещо сА обърка :д
Първоначално написано от PinkPan7her E, тука нещо сА обърка :д много ти е весело
Първоначално написано от defender ПП: когато момиче ми говори на "бе" имам чувство, че съм спал с нея. може, може Едва ли някоя ще го закъса толкова, ефенди. Едва ли.
Welcome to the Jungle...
Първоначално написано от DarkTemplar Едва ли някоя ще го закъса толкова, ефенди. Едва ли. Що бе, имаме си вече и женски вариант на климата в темата :Д
Първоначално написано от DarkTemplar Едва ли някоя ще го закъса толкова, ефенди. Едва ли. тигъра пак никаква мъжка солидарност, отново хейт политическо зомби, дано греша.
Последно редактирано от defender : 02-04-2015 на 20:32
Първоначално написано от defender никаква мъжка солидарност, отново хейт о.0 ? ти мъж ли си? Аватара ме подведе ;/
Първоначално написано от defender тигъра пак никаква мъжка солидарност, отново хейт политическо зомби, дано греша. с нищо не си доказал мъжествеността си, ефенди. в този раздел по-скоро демонстрираш обратното.
Правила