.

Виж резултатите на анкетата: Мъже: За колко време свършвате? / Жени: За колко време свършва приятелят ви?

Гласували
32. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • до 3 минути

1 3,13%
  • между 3 и 5 минути

0 0%
  • 5 - 10 минути

3 9,38%
  • 10 - 20 минути

14 43,75%
  • 20 - 30 минути

5 15,63%
  • 30 минути до 1 час

7 21,88%
  • над 1 час

2 6,25%
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Продължителност на сексуалния акт

Към мъжете: за колко време свършвате обикновено?
    Към жените: за колко време свършва обикновено приятелят ви?
    Последно редактирано от opex : 02-01-2015 на 15:02

Мега фен Аватара на anonymous908491
    хехехеех, много хубаво не е на хубаво

Нямам приятел, затова в случая последният с когото съм го правила - около 20 мин.

Голям фен Аватара на InnocentFuck
    Около 30 минути.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Само тоя с 3-те минути е гласувал честно

limehime
    Guest
    Колкото по яко му е на момчето толкова по бързо ще свърши ... Приятелят ми е учудващо издържлив когато правим нормален секс - понякога минава повече от час докато свърши. При орален явно не си върша работата като хората и не свършва, а при аналния и 5минути са му достатъчни за да ми напълни дупето. Зависи от момчето, организмът му и колко е голямо удоволствието -лично мнение.

Лично при мен е много относително това, но мога да кажа , че е времетраенето между 25-90мин , в зависимост дали момата иска още или се е наситила всичко е до контрола върху себе си. Затова аз лично предпочитам доминиращата роля, така мога да го правя по дълго и да доставя максимално удоволствие на партньорката си. Тука си говорим за съществената част нали , без любовна игра.

Голям фен Аватара на TheDeath
    Град
    Дълбоко в мрачния свят на Нищото
    Зависи как сме се подхванали. Ако сме на разнежена вълна и наблягаме на целувки и докосвания и "бавен" секс някъде около 40-50 минути сме стигали. Ако сме се подхванали по-грубичко, с повече страст от колкото нежна емоция - случвало се е и за има-няма 10 минути да приключим.
    Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Ако се брои всичко заедно с любовна игра и гушкането после съм съгласен да ми се говори за часове. Същинското люшкане няма как да е повече от 15-20 минути и то за издържлив мачо

Абе има как, не трябва човек да съди по себе и за другите , на мен лично 10-15мин ми се струват малко, но при всеки е различно и всеки си има право на мниние. Но както казах това е до самоконтрола , до тренинга за да знаеш в кой момент как да действаш . Все пак ако говорим например за дълъг сух режим , през който не си освобождавал напрежението, тогава е нормално първото освобождаване на съответното да е сравнително по - бързо.

Да кажем 30 минути до 1 час ,но за това може да се поспори.. Зависи си от ситуацията ,може да има и трети човек тогава имат възможност да си почиват и сменят.. така става страшно сещате се колко може да продължи..

За какво може да се спори като при всеки е различно , едни свършват за 10мин , а други за 30 и повече , строго индивидуално е това според мен. А и тук мисля че не говорим за групов секс . То иначе така с почивки отиде 2 часа да не би с твоя партньор да каните 3ти човек за по продължителен акт

Цитирай Първоначално написано от Coldbeer Виж мнението
    За какво може да се спори като при всеки е различно , едни свършват за 10мин , а други за 30 и повече , строго индивидуално е това според мен. А и тук мисля че не говорим за групов секс . То иначе така с почивки отиде 2 часа да не би с твоя партньор да каните 3ти човек за по продължителен акт
    С човек с ,който имам връзка трудно ще се случи това.. Но това не означава че не може да се случи ,не говоря само за мен

Разбирам те да, пошегувах се малко само, не се засягай :P

15-20 минути

Повече от фен Аватара на d-r.Zob
    Поне половин час.

Фен Аватара на vasko9933
    Град
    Близко съм
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak Виж мнението
    Ако се брои всичко заедно с любовна игра и гушкането после съм съгласен да ми се говори за часове. Същинското люшкане няма как да е повече от 15-20 минути и то за издържлив мачо
    +1
    Като откача, откачам!

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak Виж мнението
    То е и абсолютно безсмислено по-дългото люлеене, жените имат един праг на удоволствие, после дотъпява. Идеята е двамата да се синхронизират и да карат колкото и на двамата им е кеф, дългият секс не е равносилен на хубав секс.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Зависи много от мацката, настроение, как си физически и психически, но 1-вия тек без дъждобран 10-20 мин. С презерватив, след 40-50 мин., още не съм свършил и в повечето случай, мацката сваля чувала и минава на устен, за да свърша и аз поне 1 път... Минутите ги говоря за същинската част от занятието.

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    Честно казано, не мога да си представя някой да ме ебе в продължение на 40-50 минути и да съм окей с това.
    Обичам безкрайно много да правя секс, но обичам той да е ефективен, задоволителен, а такъв може да е и за 15-20 минути. 50 мин ще го намеря за загуба на време. Бих предпочела 20мин сутрин и 20мин вечер, примерно, пред 40 наведнъж.
    Ние почти винаги свършваме заедно, а актът вероятно трае около 15мин. Никога не съм го засичала, а губя представа за време. :Д

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Цитирай Първоначално написано от Naive Виж мнението
    Честно казано, не мога да си представя някой да ме ебе в продължение на 40-50 минути и да съм окей с това.
    Обичам безкрайно много да правя секс, но обичам той да е ефективен, задоволителен, а такъв може да е и за 15-20 минути. 50 мин ще го намеря за загуба на време. Бих предпочела 20мин сутрин и 20мин вечер, примерно, пред 40 наведнъж.
    Ние почти винаги свършваме заедно, а актът вероятно трае около 15мин. Никога не съм го засичала, а губя представа за време. :Д
    До колко оргазма стигаш за тези 15-20 мин, един?

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    Засега да. :Д Не съм открила многобройните оргазми, ама не съм и достигнала и пика на сексуалността си (предвид възрастта ми), така че засега и това ми е достатъчно и задоволително.
    Обаче все си мисля, че за 40мин и 10 оргазма да получа... пак ще са 40мин, т.е. пак тегавня. Въпрос на предпочитания и усещане е... вероятно. :Д

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Не съм засичала, но предполагам между 5-25, зависи от ситуацията. Преди доста време един младеж се мъчеше да ме впечатли и 3-4 часа секс, направо се чудех няма ли най-после да приключи. Не знам на какви вещества е бил, ама като цяло не е оферта толкова дълго. Най ми е кеф секса да не продължава много след като свърша.

Първото свършване гледам да е бързо 10-20 минути в тоя диапазон, въпреки че , ако задържам мога и над
    Час да откарам , но според мен това е безсмислено. Та след първото свършване мога да се отпусна и да контролирам секса, както желая , така че мацката да свърши няколко пъти. Целта е в рамките на час час и малко двамата да са презадоволени. Правил съм и дълги маратони , но става просто безсмислено търкане на епидермис и потообмен :d

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си