.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Hybrid View

Мега фен Аватара на RapExotic
    За сезонна работа по морето според мен е най-удачно сервитьорка, рецепционистка, крупие.. Все са длъжности, за които ще взимаш около 1000лв. на месец + бакшишите. Английския също ще ти е от полза при назначаването, тъй като в този сектор се работи доста с чужденци.

Супер фен Аватара на skate
    Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    За сезонна работа по морето според мен е най-удачно сервитьорка, рецепционистка, крупие.. Все са длъжности, за които ще взимаш около 1000лв. на месец + бакшишите. Английския също ще ти е от полза при назначаването, тъй като в този сектор се работи доста с чужденци.
    ot kude puk go izmisli tva 1000 lv bez bak6i6i ne mi e qsno?....edin fr ba4ka krupie predi 2 god v slunchev brqg za 3 meseca ze 800 lv

Мега фен Аватара на RapExotic
    Цитирай Първоначално написано от skate Виж мнението
    ot kude puk go izmisli tva 1000 lv bez bak6i6i ne mi e qsno?....edin fr ba4ka krupie predi 2 god v slunchev brqg za 3 meseca ze 800 lv
    Искаш да кажеш, че е взимал 270 лв. на месец? Явно е бил голям кърък. В повечето нормални заведения, казина, дискотеки заплатата е между 800 и 1200 на месец + бакшишите. Иначе никой не би се навил да работи по 15 часа на ден. Имам един познат дето взе 12 бона за 2 месеца само от бакшиши в една дискотека. Където има пиене, хазарт и забавления си има доста пара.

Цитирай Първоначално написано от skate Виж мнението
    За крупие не знам, обаче рецепционисти наистина не вземат повече от 800лв. Там бакшиш да не кажа, че почти няма. А това под 300 на месец ми се струва нереално.
    Последно редактирано от Momicheto:) : 02-07-2015 на 17:36

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си