.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 1176

Hybrid View

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Пежо 206 2.0 HDI.

Цитирай Първоначално написано от TheDeath Виж мнението
    Изпадна ми една оферта за Маздичка от 2003, прилична цена, дизел, май ще я купя все пак. Време е да натиря голфа в някое дере
    Само ако е с HDI мотор.

Голям фен Аватара на TheDeath
    Град
    Дълбоко в мрачния свят на Нищото
    Цитирай Първоначално написано от VinDiesel Виж мнението
    Пежо 206 2.0 HDI.

Само ако е с HDI мотор.
    Не че много разбирам, ама да се направя на важна попитах Покарах я малко, хареса ми как вози, днес минава на тест при моя механик и ако той каже "Да", за което съм почти убедена, понеже беше с мен, като я пробвах - я вземам директно. Искаше ми се нещо по-ново, като година на производство, но за момента финансовите възможности са ограничени... Имам да сменям дограма, да правя ремонт на баня, за съжаление тоа драстично намалява бюджета за кола
    Последно редактирано от TheDeath : 02-11-2015 на 11:07
    Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Цитирай Първоначално написано от TheDeath Виж мнението
    Не че много разбирам, ама да се направя на важна попитах Покарах я малко, хареса ми как вози, днес минава на тест при моя механик и ако той каже "Да", за което съм почти убедена, понеже беше с мен, като я пробвах - я вземам директно. Искаше ми се нещо по-ново, като година на производство, но за момента финансовите възможности са ограничени... Имам да сменям дограма, да правя ремонт на баня, за съжаление тоа драстично намалява бюджета за кола
    За дограмата мога да помагам откъм съвети, ако са ти нужни. Маздата не е лош избор. А за нова кола просто не си струва, освен, ако не е някой скъп клас Ауди.
    Чисто нова Дачия, след няма и 4000 км, тропа, подскача, абе ужас направо.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си