.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Интересно е как хората се променят за половин година ...

До колкото разбрах в темата е поставен въпроса дали изневеряваме на сегашното гадже. Ако това е въпросът, не не изневерявам и нямам желание да го направя.

Ако се пита за минали връзки, това вече е друг въпрос. И не, не съм се променила толкова драстично, колкото явно си мислиш. Когато срещнах човек, който ме задоволява на всякакво ниво, дава ми всичко, от което имам нужда и ме обича, нямам защо да му изневерявам.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението

До колкото разбрах в темата е поставен въпроса дали изневеряваме на сегашното гадже. Ако това е въпросът, не не изневерявам и нямам желание да го направя.

Ако се пита за минали връзки, това вече е друг въпрос. И не, не съм се променила толкова драстично, колкото явно си мислиш. Когато срещнах човек, който ме задоволява на всякакво ниво, дава ми всичко, от което имам нужда и ме обича, нямам защо да му изневерявам.
    Ми, като не ти задоволява всичките нужди, го зарежи, недей да се чукаш зад гърба му...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си