- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Християнка и мюсюлманин
разнообразието в един свят трябва да съществува на ниво различни уважаващи се независими личности, които спазват обществен договор и не прокламират морал един на друг
т.е. под формата на анархия
не на това селяните в кой район какви носии слагат
трудно ми е да си представя по-маймунска простотия от това да видя как хора развяват българското знаме, докато се кръстят... толкова противопоказно
сякаш гледам горили, които се тупат по гърдите, докато размахват чепки с банани заплашително към враговете от югоизточното дърво
единственото нещо, което ни спира да махнем границите и да еволюираме като цивилизация, е изкуствено наложеният патриотизъм в рамките на всяка група хора, обявена от някого за народ, към който като послушен конформист всички се присъединявате с извинението "майка така казва, пък и няма как" и завъртате отново порочния кръг на маймунското общество, от който не сме излезли от 7000 години
имам 38/40 на теста за нарцисизъм при средно 15, така че... да :Д
Последно редактирано от dreamwalker : 02-08-2015 на 18:45
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Много зле се представих, трябва да отида в ъгъла да се срамувам.
Мисля, че си съставих една сравнително оформена представа за теб като индивид. Имаш ли нещо против да изкажа някои свои предположения и ти да отговориш с "да" или "не"?
На лично съобщение. Не е с цел заяждане. Просто малък експеримент.
Кажи да, подкрепи науката!
П.П. Май трябва да се захвана с ПР.
Последно редактирано от dreamwalker : 02-08-2015 на 18:56
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
А нима са необходими граници? Между другото не се залъгвай по думата "самолюбие", в нарцисизма никаква любов няма, само простотия и мания за величие на псевдоинтелектуалци.
"Интелигентен нарцисист" е впрочем смешно парадоксално словосъчетание, поне се надявам, че сам разбираш защо.